09.05.2022

Kuulas-festivaali lähestyy! Lastenteatteria toukokuussa koko perheelle

Lasten Teatteritapahtuma Kuulas järjestetään Kouvolassa jälleen 19.-21. toukokuuta! Päänäyttämönä toimii Kuusankoskitalo kauniissa Kymijoen miljöössä.

Ohjelmaa kolmena festivaalipäivänä

Eri-ikäisille lapsille perheineen suunnatut esitykset käsittelevät omaksi itseksi kasvamista, medialukutaitoa ja ympäristöstä huolehtimisen tärkeyttä. Luvassa on Suomen parhaita lastenteatterin tekijöitä eri ammattiteattereista sekä kansainvälinen esiintyjä Irlannista. Ensimmäistä kertaa suosittu lastenkonsertti järjestetään ulkoilmakonserttina!

Lasten puvustus- ja maskeeraustyöpajat sekä uudet freestyle-jalkapallotyöpaja ja katutaidepaja ovat maksuttomia. Ilmaista ohjelmaa tarjoavat myös perjantai-illan avajaiset, joissa irlantilainen jalkapallotaituri hurmaa yleisön hauskalla ja taidokkaalla esityksellään.

Lue lisää: www.kuulas.info
Osta liput: www.netticket.fi

Festivaalin sivuille

Lisää aiheesta

28.05.2024

Kevään 2024 lastentapahtumassa vieraili noin 5 100 kävijää – KUULAS tarjosi matkoja mielikuvituksen maailmoihin

Kouvolassa 22.–25. toukokuuta 36. kertaa järjestetty Lasten Teatteritapahtuma Kuulas juhli tänä vuonna lastenkirjailija Kirsi Kunnaksen 100-vuotisjuhlaa. Festivaalin esiintyjiksi Kuusankoskitalolle ja Kouvolan Teatteriin oli kutsuttu kymmenen ammattiteatteria, joista yksi oli kansainvälinen esiintyjäryhmä Tshekeistä. Eri-ikäisille lapsille suunnatut…