08.02.2011

Kuopio Tanssii ja Soi hakee VIP-katsojia

Kuopio Tanssii ja Soi hakee jälleen VIP-katsojia 16. – 22.6.2011 järjestettävän festivaaliviikon esityksiin. Jos pystyt pukemaan näkemäsi, kokemasi ja tuntemasi kirjalliseen muotoon ja kotipaikkasi löytyy Savosta, saatat olla festivaalin hakema VIP-katsoja.

VIP-katsojat ovat eri elämänvaiheessa olevia ja erilaisia taustoja omaavia henkilöitä, joilla on sanottavaa ja rohkeutta panna itsensä peliin. He eivät ole kirjoittamisen, median tai näyttämötaiteen ammattilaisia.

VIP-katsojana saat liput itsellesi ja seuralaisellesi festivaaliviikon esitykseen . Tehtäväsi on kirjoittaa näkemästäsi esityksestä tarina ja toimittaa se seuraavana päivänä klo 12 mennessä julkaistavaksi Kuopio Tanssii ja Soin ja Savon Sanomien verkkosivuilla. Julkaisemisen jälkeen saat liput uuteen esitykseen.

Kunkin VIP-katsojan tulee sitoutua kirjoittamaan vähintään kolmesta esityksestä sekä osallistua keväällä järjestettävään perehdytykseen. Festivaalin aikana VIP-katsojilla on mahdollisuus osallistua myös festivaalin tiedotustilaisuuksiin. Tanssitaiteen maailmaan johdattaa Jorma Uotinen. Kesän festivaaliohjelmistossa on esiintyjävieraita Aasiasta Amerikkaan, muun muassa brasilialainen Mimulus Cia de Danca, Alvin Aileyn American Dance Theaterin Ailey II ja belgialainen Compagnie Thor.

Hakeminen VIP-katsojaksi tapahtuu Savon Sanomien verkkosivuilta. Perustele, miksi juuri sinut tulisi valita VIP-katsojaksi. Tarkista myös, että voit oman aikataulusi puitteissa sitoutua hankkeeseen. Hakuaika päättyy 30.3. , Savon Sanomien ja Kuopio Tanssii ja Soin edustajista koostuvan raadin valinnat julkistetaan viimeistään 13.4.

Vuonna 2010 VIP-katsojiksi haki noin 180 henkilöä, joista kaksitoista valittiin. Mukana oli muun muassa maanviljelijä, metsäkoneenkuljettaja, laitosmies, eläkeläinen, opiskelija, eläinlääkäri, postinkantaja ja raviharrastaja.
− Tavoitteenamme oli saada uusia ystäviä tanssitaiteelle. Innostus yllätti meidät. Joukosta löytyi todellisia helmiä, joiden elämää kokemus tuntui ravistelevan melko lailla, festivaalin toiminnanjohtaja Anna Pitkänen kertoo.

HAKUAIKA 8.2.–13.4.2011 www.savonsanomat.fi

Etusivu