01.04.2009

Kulttuurisetelillä liput kesän tapahtumiin Lippupalvelun kautta

Kesän suuriin tapahtumiin voi nyt hankkia liput kätevästi Smartum Kulttuurisetelillä myös Lippupalvelun kautta.

Kulttuuriseteli käy Lippupalvelussa maksuvälineenä muun muassa Savonlinnan Oopperajuhlien ja Pori Jazzin lippuihin. Pori Jazzin liput tulevat myyntiin keskiviikkona 1. huhtikuuta.

Smartum ja Lippupalvelu aloittivat yhteistyön tämän vuoden alussa.
Tapahtumat, joihin voi ostaa lippuja Kulttuuriseteleillä Lippupalvelun kautta, löytyvät Lippupalvelun verkkosivuilta hakusanoilla ”Smartum” tai ”Kulttuuriseteli” ja Smartumin käyttökohdehausta hakusanalla ”Lippupalvelu”. Kulttuuriseteli käy maksuvälineenä nimettyihin tapahtumiin kaikissa Lippupalvelun Lippukaupoissa ympäri Suomea. R-kioskeista noudettavia lippuja ei voi maksaa Kulttuuriseteleillä.

Tänä kesänä Porissa esiintyvät muun muassa Duffy ja Erykah Badu.

”Mahdollisuus hankkia liput Kulttuurisetelillä Lippupalvelun kautta tekee konserttilippujen ostamisesta entistä helpompaa”, Pori Jazzin lipunmyynnistä vastaava Hannu Aho sanoo.

Savonlinnan Oopperajuhlien markkinointi- ja myyntijohtaja Tiina Olkkonen odottaa Kulttuurisetelin tuovan Oopperajuhlille lisää uutta yleisöä.
”Uskon, että Kulttuuriseteli houkuttelee Savonlinnan Oopperajuhlille sekä kulttuurista että kulttuurillisista matkailuelämyksistä kiinnostuneita uusia kävijöitä”, Olkkonen sanoo.

Yhdistelmäsetelillä sekä kulttuuria että liikuntaa

Vuoden 2009 alussa Smartum Kulttuuriseteli muuttui yhdistelmäseteliksi, joka käy sekä kulttuuripalveluiden että aktiivisten liikuntapalveluiden maksamiseen.

Liikuntasetelin tavoin maksuvälineenä toimiva Kulttuuriseteli on työnantajan tarjoama veroton henkilöstöetu työntekijöiden hyvinvoinnin edistämiseksi. Työnantaja voi tukea työntekijän omaehtoista kulttuurin ja liikunnan harrastamista verottomasti yhteensä 400 eurolla vuodessa.

Vuonna 1995 perustettu Smartum Oy on alansa edelläkävijä, joka on ensimmäisenä kehittänyt sekä Liikuntasetelin että Kulttuurisetelin.
Smartum Oy:n liikevaihto vuonna 2008 oli 34,7 miljoonaa euroa, joka oli 40 prosenttia enemmän kuin edellisenä vuonna. Laatukeskus valitsi Smartumin Vuoden Laatuinnovaatio 2007 -kilpailun voittajaksi pk-yritysten sarjassa.