28.12.2020

Kuhmon Kamarimusiikki soi jälleen huomenna tiistaina livestream-lähetyksessä

Kuhmon Kamarimusiikin neljännessä livestream-lähetyksessä tervehdyksiä maailmalta.

Kuhmon Kamarimusiikin vuoden neljäs livestream-lähetys tulee tiistaina 29.12. klo 18.30. Joulun ja uuden vuoden tervehdyksiä lähettävät ensi kesän kansainväliset taiteilijat. Tervehdysten lomassa Kuhmo-talossa improvisoi klarinetisti Lauri Sallinen.

Joukko Kuhmon Kamarimusiikin tulevan kesän 2021 taiteilijoita on tehnyt itse tai ystäviensä avustuksella pienet tervehdykset festivaalin ystäville ja nämä tervehdykset lähetetään tiistai-illan lähetyksessä. Lähetyksen voi nähdä festivaalin facebook-sivun www.facebook.com/kuhmofestival kautta.

Tervehdyksensä tuovat viulisti Sergey Malov, Danel-kvartetin viulistit Marc Danel ja Gilles Millet, pianisti Nino Gvetadze sekä sellisti Maja Bogdanovic ja viulisti Daniel Rowland. Tervehdykset ovat ennakkomateriaalia, suora lähetys tulee Kuhmo-talosta. Tervehdysten lomassa suorassa lähetyksessä musisoi kuhmolainen klarinetisti Lauri Sallinen.

Lähetys toteutetaan Kainuun liiton antaman koronarahoituksen turvin. Aiemmat kolmet lähetystä ovat nähtävissä festivaalin youtube-kanavan kautta. Myös tiistain lähetys tallennetaan ja se siirtyy youtube-kanavalle loppuviikon aikana.