23.04.2019

Kuhmon Kamarimusiikki: Historiikki julkaistaan kesällä!

Kuhmon Kamarimusiikin historiikki julkaistaan kesällä 2019. Kirjan tekijät ovat festivaalia pitkään seuranneet huippummattilaiset. Kirjan on kirjoittanut FT Juhani Koivisto, joka on ollut mukana festivaalilla vuodesta 1985 monissa eri tehtävissä, viimeksi lehdistöpäällikkönä. Kirjan kuvat ovat Stefan Bremeriltä. Bremer on kuvannut Kuhmon Kamarimusiikkia vuodeesta 1982. Kirjan kustantaja on SKS ja sen kustannustoimittajana on myös aikoinaan festivaalin lehdistöpäällikkönä toiminut Katri Maasalo.

 

Kamarimusiikkia Kuhmossa – Viisikymmentä ihmeellistä kesää

Unohtumattomia elämyksiä, koskettavaa musiikkia, punertavia auringonlaskuja, kesäyön hämärää – ponnisteluja voimien äärirajoila, kamppailua rahavaikeuksien kanssa, valvomista stressiä.

Tätä kaikkea Kuhmossa on koettu jo kohta puoli vuosisataa. Kamarimusiikkia Kuhmossa kertoo uskomattoman tarinan nuorten muusikoiden vaatimattoman tapahtuman noususta kansainväliseksi kamarimusiikin suurtapahtumaksi. Äänessä ovat sekä festivaalin väsymättömät toteuttajat että vuodesta toiseen Kuhmon ainulaatuiseen ilmapiiriin palanneet taiteilijat. Stefan Bremerin mestarillisissa kuvissa hehkuvat kainuulainen kesä ja rakkaus musiikkiin. Kamarimusiikille sydämensä menettäneille tämä kirja on kuin paluu Kuhmon ihmeellisiin kesiiin.

isbn 978-951-858-062-4, n. 500 sivua / sidottu / 170 x 220

 

Kirja on jo ennakkomyynnissä

Kirjan voi ostaa jo nyt. Hinta on 39 euroa (sis. alv). Kirjan saat kuitenkin vasta heinäkuussa. Kirjan nouto on joko Kuhmosta Amatista (Kontionkatu 22) festivaalin aikana tai se toimitetaan postilähetyksenä heinäkuussa (postituskulut veloitetaan erikseen). Tilauksen voit tehdä sähköpostilla jaana.voutilainen@prokuhmo.fi tai puh. 041 714 5586.

Kuhmon Kamarimusiikki järjestetään 14.-27.7.12019.

www.kuhmofestival.fi