26.03.2014

Kuhmon Kamarimusiikin musiikkikurssit 2014

Yli 40 elinvuotensa aikana Kuhmon musiikkikurssit on vakiinnuttanut asemansa yhtenä korkeatasoisimmista ja inspiroivimmista musiikkikursseista maailmassa. Kurssien opettajina toimivat alansa suurimmat huiput, joita on mahdollista myös kuunnella Kamarimusiikkijuhlien yhteensä 73 konsertissa.

Kuhmossa musiikkijuhlien ja -kurssien tiivis symbioosi vaikuttaa monella tavalla tapahtuman ainutlaatuiseen luonteeseen. Oppi saadaan paitsi soittotunneilla myös suuressa määrin konserteissa käymällä sekä toisten kanssa soittamalla. Katalysaattorina toimii vahva yhteisöllisyys, joka syntyy kun syrjäiseen, pittoreskiin Kuhmoon tuodaan valtava määrä musiikkia rakastavia huippuluokan ammattilaisia, ammattiopiskelijoita ja harrastajia.

Soittotuntien, harjoittelun ja konserteissa käynnin lisäksi kurssit tarjoavat myös muuta inspiroivaa tekemistä. Vapaaehtoisissa kamarimusiikkiryhmissä voi itse mukana soittamalla tutustua niin kiinnostavaan kamarimusiikkirepertoaariin kuin samanhenkisiin opiskelijoihinkin. Rantasaunailloissa voi nautiskella löylyistä ja Kainuun kauniista luonnosta vaikkapa makkaraa nuotiossa grillaten.

Tervetuloa joukkoomme!

Kurssien esittely: http://www.kuhmofestival.fi/musiikkikurssit/kurssiesittely.htm

Opettajat: http://www.kuhmofestival.fi/musiikkikurssit/opettajat.htm

Hakulomake: http://www.kuhmofestival.fi/musiikkikurssit/kurssihakemus.htm

Hakemukset viimeistään 7.4.

Kuhmon Kamarimusiikki järjestetään 13.-26.7.2014.

www.kuhmofestival.fi

www.facebook.com/kuhmofestival