01.06.2012

Kuhmon Kamarimusiikin ennakkomyynti hyvässä vauhdissa

Kuhmon Kamarimusiikin ennakkomyynti on jatkunut vilkkaana. Konsertti Lentiiran kirkossa 21.7. on jo myyty loppuun ja useat Kuhmo-talon konsertit ovat täyttymässä. Kuhmon Kamarimusiikki järjestetään tänä vuonna 15.–28.7.

Kuhmo-talon konserteista suosituin on tähän mennessä ollut perjantaina 20.7. kuultava konsertti nimeltä Kuvia ikuisuudesta. Lähes loppuunmyydyssä konsertissa esitetään muun muassa harvoin kuultu Joseph von Eyblerin versio Mozartin Requiemista. Suosittuja ovat olleet myös Schumann-konsertti Toinen jalka paratiisissa keskiviikkona 18.7., mittava avajaiskonsertti, jossa esiintyy Eric Ericson –kamarikuoro, sekä tiistaina 24.7. kuultavat Bach-konsertti ja Soile Isokosken konsertti.

Hyvin kysytty on myös Astor Piazzollan tango-ooppera Maria de Buenos Aires, joka sai kaksi vuotta sitten Kuhmossa valtavan suosion. Myös Kuhmon toinen ooppera, Peter Brookin kamariversio Carmenista, on herättänyt paljon kiinnostusta. Suosituimpia konsertteja on myös Kuhmon Kamarimusiikin päättävä Haydnin oratorio, joka esitetään 28.7.

Lippuja Kuhmoon on vielä saatavissa, sillä konsertteja on tänä vuonna peräti 70. Lisäksi Kuhmon Kamarimusiikki järjestää konsertin Vuokatissa ja vie Carmenin myös Iisalmen kulttuurikeskukseen.

http://www.kuhmofestival.fi