23.05.2019

Kuhmon 50. Kamarimusiikkiin tilataideteos Kaarina Kaikkoselta

Kuhmon Kamarimusiikin 50. juhlan kunniaksi nousee Kuhmo-talon etupihalle tilataideteos. Sen on suunnitellut Kaarina Kaikkonen, joka on yksi Suomen kansainvälisesti tunnustetuimista kuvanveistäjistä ja taiteilijoista. Erityisen tunnettu hän on miesten takeista ja paidoista tehdyistä installaatioista.

Kuhmon Kamarimusiikkiin Kaarina Kaikkonen rakentaa installaation festivaalin vanhoista t-paidoista. Paidat kiinnitetään Kuhmo-talon ja Kontion koulun väliseen lipputankorykelmään.

Nyt tarvitaankin apua kaikilta festivaalin ystäviltä. Anna oma panoksesi juhlateoksen tekemiseen tuomalla omia vanhoja festivaalipaitoja teoksen rakentamiseen! Paitoja tarvitaan yhteensä 200–300. Kaikki festaripaidat ovat sopivia – niin miesten, naisten kuin lastenkin.

Paidat pyydetään tuomaan tai lähettämään 5.6. mennessä Kuhmon Kamarimusiikin toimistolle (osoite: Torikatu 39, 88900 KUHMO). Itse teos rakennetaan ja pystytetään viikolla 25. Innokkaimmat pääsevät mukaan myös itse rakennuspuuhiin. Installaatio on kaikkien ihailtavissa juhannuksesta heinäkuun loppuun.

Kuhmon Kamarimusiikki järjestetään 14.-27.7.2019.

kuhmofestival.fi