01.04.2014

Kotkan Meripäivillä paljon ohjelmaa nuorisolle

Kotkan Meripäiviä juhlitaan tänä vuonna 24. – 27.7. Luvassa on huikea tapahtumaviikko Kotkan Kantasatamassa, sillä perinteisten purjealusten Gangut Regatta pidetään samalla alueella 22. – 24.7. Torstaina 24.7. Meripäivät alkavat saumattomasti siitä kun purjealukset lähtevät Kotkasta kohti seuraavaa satamaa.

MeripäiväAreenan ilmainen päiväohjelma on tänä vuonna suunnattu pääosin nuorisolle. Lavalle nousevat mm. kovassa nosteessa olevat Olavi Uusivirta, Musta Barbaari, Justimus, Sini Sabotage, Janna Hurmerinta ja Tuomas Kauhanen. Lauantaina areenan päiväohjelmassa on Vuoden Merilaulu 2014 -kisan uudistunut finaalikonsertti sekä Iskelmän katutanssit, joihin on myös vapaa pääsy.

Eastway Live Oy järjestää tuttuun tapaan MeripäiväAreenan iltakonsertit. Tämän kesän suurimpia tähtiä ovat mm. Vesa-Matti Loiri, Jenni Vartiainen, Jari Sillanpää, Suvi Teräsniska, Lauri Tähkä ja Juha Tapio. Yksi taatusti mielenkiintoisimmista esityksistä nähdään torstai-iltana, jolloin lavalle nousevat Jukka Poika ja Haukiputaan mieskuoro esittämään Veikko Lavin lauluja.

Tänä vuonna vietetään Suomen, Viron ja Venäjän yhteistä Suomenlahti-vuotta, ja Meripäivät on yksi teemavuoden päätapahtumista. Teema näkyy mm. Suomenlahti-kylässä sekä Vellamolla järjestettävässä kaksipäiväisessä meriturvallisuusseminaarissa.

www.meripaivat.com

Kotkan Meripäivät 24.-27.7.2014