13.02.2015

Kotkan Meripäivien musiikkiareenan ohjelmisto selvillä

Ensi kesän Kotkan Meripäivien uudistuvan Meripäiväareenan monipuolinen musiikkiohjelmisto on selvillä. Kaupunkifestivaalin 23.-25. heinäkuuta järjestettävien konserttien pääesiintyjiä ovat sinfonista metallimusiikkia vokalisti Sharon den Adelin johdolla esittävä Within Temptation, ”Kahdeksas ihme” -albuminsa 30-vuotisjuhlakeikan soittava Eppu Normaali sekä Suomen suosituin pop/rock-yhtye Haloo Helsinki!.

Kotkan urheilukeskuksen Arto Tolsa -areenalle muuttavan Meripäiväareenan ohjelma käynnistyy torstai-iltana 23. heinäkuuta, jolloin lavalle nousevat ajankohtaisella ”Kiitos ei ole kirosana” -levyllään tuplaplatinaa myynyt Haloo Helsinki!, uuden suomirock-sukupolven kiinnostavimpiin nimiin lukeutuva Olavi Uusivirta, räppiä ja r’n’b:tä yhdistelevä Ruudolf & Karri Koira -kaksikko sekä ”Vadelmavene”-hitillään maineeseen noussut Kasmir.

Perjantaita vietetään raskaamman musiikin parissa, kun esiintymisvuoroon saapuu tapahtuman kaksi ulkomaalaisvierasta: huippusuosittu hollantilaisbändi Within Temptation sekä ruotsalais-tanskalainen Amaranthe, joka soittaa illan pääesiintyjän tavoin melodista metallimusiikkia karismaattisen naisvokalistin johtamana. Kotimaista tarjontaa edustavat pitkän linjan suomimetal-yhtye Mokoma, industrial-metallia soittava Turmion kätilöt, Kotkan ylpeys Omnium Gatherum sekä kansainvälisen läpimurron kynnyksellä oleva Santa Cruz.

Lauantaina Meripäivien ohjelmiston huipentaa ”Kahdeksas ihme” -erikoiskeikan soittava Eppu Normaali. Tamperelaisyhtye esittää uransa myydyimmän, esimerkiksi ”Vuonna ’85”- ja ”Kitara, taivas ja tähdet” -kappaleet sisältävän studioalbuminsa kokonaisuudessaan sekä lukemattomia muita hittejään. Lauantaina lavalle nousevat myös kotimaiset suosikit Apulanta, Happoradio, Stig, Scandinavian Music Group ja My First Band.

Myös ruoka- ja juomatarjonta uudistuu, ja tasokkaat Meripäiväareenan ravintolapalvelut toteuttaa jatkossa Tavastia-klubi, joka on tuttu muun muassa Ruisrockista ja Pori Jazzeilta.

Meripäiväareenan konserttien liput tulevat myyntiin Tiketissä ja Lippupisteessä perjantaina 13. helmikuuta. Päiväkohtaisten lippujen lisäksi tarjolla on kolmen päivän early bird -lippuja hintaan alk. 79 euroa. Tarjous on voimassa 28. helmikuuta saakka, jonka jälkeen kolmen päivän liput maksavat alk. 89 euroa. Jokaiselle päivälle on myynnissä myös VIP-paketteja.

Haloo Helsingin tähdittämän torstai-illan konsertin ikäraja on 15 vuotta. Perjantaina ja lauantaina ikäraja on 18 vuotta.

 

MERIPÄIVÄAREENA

23.-25.7.2015 @ Kotka, Arto Tolsa -areena

 

To 23.7.2015 – Liput alk. 29 EUR (K-15)

Haloo Helsinki!

Olavi Uusivirta

Ruudolf & Karri Koira

Kasmir

 

Pe 24.7.2015 – Liput alk. 42 EUR (K-18)

Within Temptation (NL)

Mokoma

Amaranthe (SWE/DK)

Turmion Kätilöt

Omnium Gatherum

Santa Cruz

 

La 25.7.2015 – Liput alk. 35 EUR (K-18)

Eppu Normaali

Apulanta

Happoradio

Stig

Scandinavian Music Group

My First Band

 

www.meripaivat.com