09.09.2020

Kotkan Meripäivät siirtyy Sapokan ja Arto Tolsa -areenan ympäristöön ja järjestetään kesällä 2021 keskiviikosta lauantaihin

Kotkan Meripäivät järjestetään heinäkuussa 2021 pääosin Sapokan ja Arto Tolsa -areenan ympäristössä. Festivaali muuttaa Kantasatamasta pois alkavien rakennustöiden vuoksi. Tapahtuma tulee olemaan pois Kantasatamasta myös kesällä 2022.

”Olemme seuranneet Tapahtumakeskuksen ja Xamkin kampuksen rakennustöiden aikataulua ja rakennussuunnitelmia tarkasti. Suuren festivaalin aluejärjestelyt vaativat paitsi aikaa suunnittelulle, myös tilaa toteutukselle ja siitä syystä päätös siirtymiselle oli tehtävä” kertoo tapahtumapäällikkö Tiina Salonen.

Samalla kun tapahtuma siirtyy toiselle puolelle kaupunkia, uudistuu Meripäivät järjestettäväksi keskiviikosta lauantaihin 28.-31.7.2021. Tapahtuma säilyy edelleen nelipäiväisenä.

Perinteinen torstaina järjestetty avajaisparaati järjestetään ensi vuonna tapahtuman avajaisiltana keskiviikkona 28.7. Samaan aikaan Meripäivien kanssa järjestetään ensi vuonna myös Kansainväliset Suurmarkkinat. Muusta ohjelmasta ja sisällöistä tiedotetaan myöhemmin.