02.03.2017

Kotkan Meripäivät: Nyt on aika ilmoittautua Meripäiväparaatiin!

Kotkan Meripäivien avajaisparaatin ilmoittautuminen on nyt avattu. Paraatia seuraa vuosittain arvioiden mukaan yli 30 000 ihmistä ja se on vuosittain yksi Meripäivien suosituimmista ohjelmanumeroista.
Paraatiin voivat ilmoittautua kaikki kotkalaiset yhdistykset ja yritykset sekä muut Meripäiviin liittyvät tahot. Paraati avaa tämän kesän suurtapahtuman The Tall Ships Races ja Meripäivät näyttävästi perinteisestä poiketen jo keskiviikkona 12.7. klo 18.00. Paraatin reitti kulkee ns. ”sairaalanmäeltä” Keskuskadun loppupäästä kohti Kaupungintaloa ja toria, jossa pidetään Meripäivien avajaistilaisuus n. klo 18.50 alkaen.

Meripäiväparaatin teemana on tänä vuonna ”Sinivalkoinen Suomi100”. Paraatiin osallistuvien ryhmien toivotaan tuovan teemaa monipuolisesti ja kekseliäästi esille (myös väreissä!). Kyseessä on kilpailu, johon osallistuvat kaikki mukana olevat ryhmät.  Ei-kaupalliset yhdistykset, järjestöt ja seurat voivat osallistua maksutta. Kaupallisilta yrityksiltä peritään 500 € + alv 24 % osallistumismaksu.

Ilmoittautuminen päättyy 6.6. ja vain ilmoittautumispäivään mennessä ilmoittautuneet voidaan ottaa mukaan paraatiin.

Lisätietoja: http://www.meripaivat.com/fi/Paraati-ilmoittautuminen/

www.meripaivat.com

www.facebook.com/KotkanMeripaivat

Kotkan Meripäivät 12.-16.7.2017

The Tall Ships Races Kotka 13.-16.7.2017