20.03.2017

Kotkan Meripäivät: MeripäiväAreena julkaisee lisää esiintyjiä

Kotkan MeripäiväAreenan avausiltaa tähdittää huippusuosittu JVG

– MeripäiväAreenalla luvassa suurkonsertteja koko tapahtumaviikonlopun ajan

 

Kotkan Meripäivien sekä The Tall Ships Races -purjehdustapahtuman ohjelma saa räjähtävän avauksen MeripäiväAreenan ikärajattomista keikoista. Torstaina 13.7. lavalla nähdään juuri Vuoden yhtye -Emman pokannut, supersuosittu JVG. Lisäksi Areenan avauspäivän ohjelmassa on myös koko kansan suosikki Haloo Helsinki!, joka sapattivuotensa jälkeen tekee odotetun ja näyttävän paluun isoilla areenakeikoillaan sekä keväällä julkaistavalla albumillaan.

 

Suomen 100-vuotisjuhlan kunniaksi Kantasataman MeripäiväAreenalla järjestetään tapahtumaviikonlopun aikana joka ilta isot konsertit, joiden esiintyjät on koottu kotimaisista tähtiartisteista. 14.-15.7. MeripäiväAreenan iltajuhlissa nähdään olympiastadioninkin täyttänyt iskelmäkuningas Jari Sillanpää, supersuosittu Lauri Tähkä, tulevan kauden Vain Elämää -tähti Laura Voutilainen, loppuvuodesta Hartwallin täyttävä Suvi Teräsniska sekä uudella kokoonpanolla keikkaileva Yö, jonka riveissä bassoa soittaa kotkalainen Timo Mynttinen. Lisäksi lavalle nousevat myös juuri Iskelmä Gaalassa palkittu Tuure Kilpeläinen karavaaneineen  ja hurmaavan Antti Ketosen luotsaama Neljänsuora.

 

MeripäiväAreenan perjantain ja lauantain ohjelmistojen ikäraja on 18, mutta torstain ikärajattomista keikoista pääsevät nauttimaan nuoremmatkin.

 

13.-15.7. Kotkan MeripäiväAreena

to 13.7. JVG, Haloo Helsinki!

Pe 14.7. Jari Sillanpää, Laura Voutilainen, Tuure Kilpeläinen, Neljänsuora

La 15.7. Lauri Tähkä, Yö, Suvi Teräsniska

 

MeripäiväAreenan kaikki lipputyypit ovat myynnissä nyt Tiketissä, Lippupisteessä sekä Ticketmasterissa. Myynnissä ovat myös VIP-liput, joilla on pääsy erityiselle VIP-alueelle, jossa on omat palvelut sekä nautittavaksi oma VIP-buffetmenu.

 

MeripäiväAreena on osa Kotkan Meripäiviä, ja Areenan iltaohjelman tuotannosta vastaavat N.C.D. Production Oy sekä Warner Music Live yhteistyössä Kotkan kaupungin kanssa.

Kotkan Meripäivät – The Tall Ships Races Kotka järjestetään 12.-16.7.2017.

www.meripaivat.com