19.07.2018

Kotkan Meripäivät: Laura Voutilainen korvaa Katri Helenan Yleisessä Saunassa

Laura Voutilainen korvaa Katri Helenan Yleisessä Saunassa -juhlakonserteissa Katri Helena on perunut esiintymisensä sairastapauksen vuoksi Kotkan Meripäivien Yleissä Saunassa -juhlakonserteissa.

Katri Helenan oli määrä esiintyä V 2 areenalla pidettävissä konserteissa torstaina 26.7 ja perjantaina 27.7. Katri Helenan korvaa konserteissa Laura Voutilainen.

Laura Voutilainen on suomalaisen viihdetaivaan kiintotähti, joka ei juuri esittelyjä kaipaa. Jo seitsemäntoistavuotiaana menestyksekkään uransa aloittanut Laura on ehtinyt tehdä jo monenlainen; sellonsoitosta suurmusikaaleihin, ja täyttänyt esiintymisareenat kirkosta olympiastadioniin.

”Vainion kertomukset ovat aina koskettaneet, mutta varsinkin kolme vuotta sitten kokemus syventyi, kun tulkitsin samaisessa konsertissa muutamia itselleni tärkeitä kappaleita uusin sovituksin. Junnun kotikaupungissa on aistittavissa että perinteistä pidetään huolta; konsertissa on erityisen kohonnut tunnelma. On ilo ja kunnia päästä kokemaan tämä uudelleen ja laulamaan sanoittajamestarin teoksia varsinkin näin juhlavuonna.” Laura Voutilainen kommentoi tuoreeltaan tunnelmia ensi viikon konserteista.

Yleisessä Saunassa -juhlakonsertit järjestetään Kantasatamassa V2 areenalla torstaina 26.7. klo 20 ja perjantaina 27.7. klo 13. Liput myy Tiketti ja Merikeskus Vellamo.

Kotkan Meripäivät järjestetään 26.-29.7.2018.

www.meripaivat.com