20.07.2020

Kotkan Meripäivät ja Kymen Sanomat sukeltavat tällä viikolla meripäivätunnelmiin – luvassa meripäivämuistoja, haastatteluja ja livelähetyksiä!

Kotkan Meripäivät on koronan vuoksi peruttu kesältä 2020. Meripäivät ja Kymen Sanomat tuottavat meripäiväteemaista sisältöä koko viikon 30 ajan eri kanavissa. Luvassa on muun muassa meripäivätekijöiden haastatteluja, meripäivämuistoja sekä livemusavisaa.

– Kotkan Meripäivät on monille tärkeä ja merkityksellinen tapahtuma ja sitä kaivataan. Halusimme meripäivätiiminä tuoda ihmisille meripäivähenkistä sisältöä tähän viikkoon. Esimerkiksi paraati, joka on Meripäivien yksi seuratuin ja kiinnostavin ohjelma, on viety verkkoon. Meripäivien ja Kymen Sanomien verkkosivuilla ja sosiaalisen median kanavissa on lisäksi meripäivävisaa, meripäivämuistoja ja paljon erilaista sisältöä meripäivien tekijöistä, tapahtumapäällikkö Tiina Salonen kertoo.

Niin sanotulla meripäiväviikolla on paljon erilaista ohjelmaa ympäri kaupunkia. Voimassa on edelleen kokoontumiseen liittyviä rajoituksia. Meripäivätiimi kehottaa myös jakamaan tunnelmia sosiaalisessa mediassa ja Varjomeripäivät-tapahtumassa Facebookissa, sekä juhlimaan kavereiden kanssa rajoitusten puitteissa.

– Kaupungissa tapahtuu niin sanotulla meripäiväviikolla paljon kaikkea. On hienoa miten kotkalaiset yrittäjät ja yksityishenkilöt ovat lähteneet toteuttamaan erilaista ohjelmaa. Hyvää tuulta kaikille, Salonen toivottaa.

Meripäivien ja Kymen Sanomien ohjelman aikataulu:

to 23.7. klo 18.00                       Videoparaati (paraati näkyvillä Kymen Sanomien tilaajille jo klo 06 aamulla)

pe 24.7. klo 13.00                      Puistokeskustelu, Kymen Sanomien Facebook-live

pe 24.7. klo 18.00                      Miten kaupunki juhlii kun Meripäiviä ei ole? Reportaasi Kymen Sanomien Facebook-livessä

la 25.7. klo 15.00                       Livemusavisa, Croco park-terassi (linja-autoasema) ja Kymen Sanomien Facebook-live

la 25.7. klo 17.00                       Skumppajooga, Kymen Sanomien verkkosivut, Meripäivien Facebook

Varjomeripäivät Facebookissa:

https://www.facebook.com/events/223972738723548/

Jaa aikaisempien vuosien muistoja, mietteitä Meripäivistä, tunnelmia siitä miten vietät viikonloppua kun Meripäiviä ei ole. Jaa tunnelmia myös muualla somessa #varjomeripäivät2020.