28.04.2016

Kotkan Meripäivillä tubetetaan!

Meripäivien ohjelma alkaa olla viilauksia vaille valmis ja se palvelee entistä enemmän kaikkia festivaalivieraita. Tämän kesän tapahtuma uutuus on erityisesti nuorille Meripäiväkävijöille suunnattu #meripäivätube Kotkan konserttitalolla torstaina 28.7 klo 20 alkaen. Tapahtumassa huippuluokan YouTube -tähdet Mansikkka, MariieVeronica, Herbalisti, Lakko ja ZoneVD laittavat itsensä täysillä likoon.

Illan ohjelma koostuu Questions & Answers -osiosta, jossa tubettajat vastaavat yleisön ennakkoon sosiaalisessa mediassa esittämiin kysymyksiin. Luvassa myös live-haaste, jossa tubettajat haastavat toisiaan tubesta tuttuihin tempauksiin. Spesiaalinumerona Kohtalon pyörä jonka jälkeen homma huipentuu Meet & greetiin, jossa yleisö pääsee tapaamaan tubettajia! Liput 20€ + toimituskulut.

Yleisessä Saunassa -viihdekonsertit järjestetään Kotkan kaupunginteatterin suurella näyttämöllä perjantaina 29. ja lauantaina 30.7. Junnu Vainion lauluja tulkitsevat valovoimaiset Irina Björklund, Jonna Tervomaa sekä Osmo Ikonen. Esitykset ovat perjantaina 29.7.klo 20 ja lauantaina 30.7. klo 15 ja 18.

Liput konsertteihin maksavat 39 € + toimituskulut Tiketistä.

Kolmena edellisenä vuonna paikkansa meripäivätarjontaan vakiinnuttanut ylistetty Kotka-lava sijaitsee tänäkin vuonna kaupunginteatterin pihalla. Uusina ohjelmanumeroina ovat mm. Napakybä Meripäiväheilan metsästäjille ja #meripäivätattoo -kilpailu, jossa etsitään upeinta tatuointia. Pia Lunkan emännöimän lavan monipuoliseen ohjelmistoon kuuluu myös Uudet Laulut -sävellys- ja sanoituskilpailun finaalikonsertti, Runoraati, tanssia, monenlaista musiikkia rockista jazziin ja protestilauluista bilebändiin. Kotka-lavalle ei ole pääsymaksua ja ohjelma on ikärajatonta klo 21 asti.

Meripäiväalue sijoittuu tänä vuonna upean Sapokan vesipuiston ja Arto Tolsa -areenan läheisyyteen. Tuttujen merimarkkinoiden lisäksi alueella nähdään katuteatteriesityksiä, katusoittoja ja perjantai-iltana upea tulishow. Sapokan laululavalla, joka sijaitsee aivan festivaalin sydämessä, nähdään monipuolista ja yleisölle ilmaista ohjelmaa, kun lavan valloittat mm. Burmalaiset tanssijat, lasten merilaulukilpailu ja monet muut musiikkiesitykset. Lauantai-illan Meripäiväohjelman huipentaa upea ilotulitus n. klo klo 23.30, joka toteutetaan yhteistyössä Kaakon Kulttuuritehtaan ja Pyroman Oy:n kanssa.

Meripäivien ruokatarjontaa on monipuolistettu ja kehitetty ja tapahtuma-alueelle on tulossa mielenkiintoinen uutuus, josta kerrotaan lisää myöhemmin keväällä.

Kotkan Meripäivät järjestetään 28.-31.7.2016.

www.meripaivat.fi