24.11.2016

Kotkan Meripäivien Areenakumppaniksi N.C.D. Production Oy ja Warner Music Live

Kotkan Meripäivien musiikkiareenan kumppaniksi on valittu N.C.D. Production Oy ja Warner Music Live. Sopimus pitää sisällään vuoden 2017 sekä option vuodelle 2018. Areenatoimijan rooli on järjestää Meripäivien suuret konsertit, eli rakennuttaa areenan alue ja kiinnittää esiintyjät. Konserttitoiminnan linjaukset sovitaan yhteisesti toimijan ja Kotkan kaupungin kesken.

”Olemme erittäin tyytyväisiä, että saimme yhteistyökumppaniksi kokeneen tapahtumajärjestäjä N.C.D. Productionin sekä Warner Music Liven vastaamaan esiintyjistä. Molemmat ovat ehdottomasti alan kärkitoimijoita Suomessa.” sanoo Meripäivien ohjelmapäällikkö Tiina Salonen.

N.C.D. Production Oy on tapahtumatuotantoon erikoistunut yritys. Se tuottaa tapahtumia, festivaaleja ja konsertteja eri puolella Suomea. N.C.D. Productionin tuottamia festivaaleja ovat mm. Iskelmä Festivaali, Suomipop-festivaali, We Love the 90’s sekä Kuopio Rockcock – festivaali.

Warner Music Live on Suomen suurin ohjelmatoimisto, jonka edustukseen kuuluu kotimaisen artistikentän kärkinimet Antti Tuisku, Haloo Helsinki! Suvi Teräsniska, JVG jne. Keikkamyynnin lisäksi Warner Music Live toteuttaa myös omia tapahtumia, kiertueita, hallikonsertteja. Warner Music Live on osa Warner Music Groupia.

Kotkan Meripäivät on yksi Suomen suurimpia kesätapahtumia. Vuoden 2016 festivaali keräsi neljän päivän aikana noin 222 000 päiväkävijää Sapokan ja Arto Tolsa -areenan alueelle. Kesällä 2017 tapahtuma järjestetään jälleen Kotkan Kantasatamassa samaan aikaan The Tall Ships Races tapahtuman kanssa 12.-16.7. Kesän 2017 Areenan ohjelmisto tullaan julkaisemaan tammikuussa 2017.

www.meripaivat.com

www.facebook.com/KotkanMeripaivat

Kotkan Meripäivät 12.-16.7.2017

The Tall Ships Races Kotka 13.-16.7.2017