05.08.2014

Korsholman Musiikkijuhlien päätöspäivänä keskiviikkona kuullaan kaksi konserttia

Henri Sigfridssonin toista kertaa luotsaamat Korsholman Musiikkijuhlat alkavat olla voiton puolella. Konserteissa on ollut hieno ja lämmin tunnelma ja yleisö on elänyt hienosti mukana esityksissä. Myös artistit itse ovat olleet tyytyväisiä ja kritiikit ovat olleet hyvin positiivisia. Festivaalin päätöspäivänä 6.8. kuullaan kaksi konserttia: Vaasan kaupungintalolla ja Kaffehuset Augustissa.

 

Suosittu pianoresitaali

Korsholman Musiikkijuhlien konserttipaikkoihin tulee tänäänkin yksi muutos. Syynä ei kuitenkaan ole tällä kertaa helteinen sää vaan Soo-Jung Annin pianoresitaaliin on myyty odotettua enemmän lippuja. Konsertti siirtyy siitä syystä Vaasan kaupungintalon kamarimusiikkisalista kerrosta ylempänä sijaitsevaan konserttisaliin. Konserttiohjelmaan ja -aikaan muutos ei vaikuta. Konsertti alkaa klo 19.30. Liput 10 €.

 

Päätöskonsertissa Suomi ja Ruotsi sulassa sovussa

Korsholman Musiikkijuhlat vetelevät tältä elokuulta viimeisiään, mutta keskiviikkona 6.8. pidetään vielä päätöskonsertti Vaasan kaupungintalolla klo 19. Vaasan ja Seinäjoen kaupunginorkestereita johtaa Anna-Maria Helsing ja solistina soittaa klarinetisti Christoffer Sundqvist. Konsertin ohjelmassa on suomalaista, ruotsalaista, suomenruotsalaista ja ruotsinsuomalaista musiikkia: Joonas Kokkosen kamariorkesteriteos Il Paesaggio, Franz Berwaldin Kolmas sinfonia, Sebastian Fagerlundin Partita ja Bernhard Henrik Crusellin Klarinettikonsertto nro 2 f-molli. Konserttiin on enää muutama paikka jäljellä.

Liput 25/20 €

 

August soi

Kaffehuset Augustin iltapäivässä nautitaan cocktail nimeltä Nordic Mix. Esiintymässä ovat mm. laulajat Tiina Tanner ja Helena Bexar, joita säestää Christine Bengtsson. Vapaa pääsy.

 

 

Korsholman Musiikkijuhlien koko ohjelma osoitteessa www.korsholmmusicfestival.fi

Kaikki liput ovelta ja Studio Ticketistä, puh. 0700 96525, siv.laine@studioticket.fi, www.studioticket.fi

Korsholman Musiikkijuhlat 30.7. – 6.8.2014