13.07.2010

Kokkolan Oopperakesän Carmen oli yleisömenestys

Kokkolan viidennessä Oopperakesässä (1.-6.7.2010) esitetty Bizet’n Carmen keräsi Snellman-salin täyteen yleisöä sen neljänä esitysiltana. Jokainen esitys oli loppuunmyyty – kenraaliyleisö mukaan luettuna Carmen keräsi katsojia yhteensä 2600.

Festivaalilla tarjoiltiin myös mielenkiintoinen sarja konsertteja, jotka keräsivät yhteensä yleisöä n. 1000 henkeä. Festivaalitunnelma tiheni entisestään Työväentalon kamarimusiikki-iltamissa, jossa Oopperakesän oma Brasserie Bizet houkutti myös yleisöä gourmet-listoineen.

Työväentaloiltamat osoittautui menestyksekkääksi konseptiksi, varsinkin kaukaa tullut yleisö oli siitä erittäin kiitollinen, kun ravintolapalveluakin sai vielä myöhään Carmen-esitysten jälkeen.

Oopperakesän kokonaiskävijämäärä oli arviolta n. 4000 henkeä, ohjelmaan kuului myös keskipäivän musisointia ja opastettuja Neristan-kierroksia.

Ensi vuonna Kokkolan Oopperakesässä 14.–22.7. esitetään Mozartin Taikahuilu, johon voi varata lippuja syksystä lähtien. Luvassa on riemukas koko perheen sirkuseikkailu!

Etusivu