02.02.2015

Keskipohjanmaa-lehti jatkaa Kaustisen kansanmusiikkijuhlien pääyhteistyökumppanina

Keskipohjanmaa-lehti jatkaa Kaustisen kansanmusiikkijuhlien pääyhteistyökumppanina jo neljättä vuotta. Yhteistyö on jatkunut koko Pro Kaustinen ry:n toiminnan ajan, ja sujunut molempien osapuolten näkökulmasta kaikin puolin erinomaisesti. ”Yhteistyösopimuksen jatkuminen maakunnan mediatalon kanssa on hieno asia – sopimus tuo meille arvokasta paikallisnäkyvyyttä, jolla saamme luontevasti yhteyden lähialueisiin”, kansanmusiikkijuhlien toiminnanjohtaja Sini Keränen iloitsee.

Yhteistyön myötä kansanmusiikkijuhlat näkyy Keskipohjanmaassa ja muissa konsernin lehdissä laajemman ilmoittelun merkeissä. Yhteistyöhön liittyy myös Keskipohjanmaan julkaisema Kaustinen Folk Music Festival -liite heinäkuun alussa. Keskipohjanmaasta toivotaan, että lehden mukanaolo innostaa myös muut maakunnan toimijat lähtemään mukaan yhteistyöhön festivaalin kanssa. Kaustisen kansanmusiikkijuhlat on koko maakunnan yhteinen juhla.

”Haluamme olla mukana tukemassa maakunnan suurinta vuosittaista kulttuuritapahtumaa ja huolehtia, että se myös säilyy ja kehittyy. Maakuntamme tarvitsee urheilun ja kulttuurin saralla merkittäviä tapahtumia, jotka lisäävät yhteisöllisyyttä ja lisäävät kiinnostusta ja vetovoimaisuutta alueeseemme”, summaa Keski-Pohjanmaan Kirjapaino Oyj:n julkaisuliiketoiminnan johtaja Alpo Ohtamaa.

Kaustisen kansanmusiikkijuhlat järjestetään 48. kerran 6.-12.7.2015. Kansanmusiikkijuhlien kävijämäärä on parina viime vuonna maltillisesti kasvanut sekä myytyjen lippujen että kokonaiskäyntimäärän osalta. Vuonna 2014 pääsylippuja myytiin kaikkiaan 14 569 kpl ja kokonaiskäyntimäärä oli 38 292.

Festivaaleilla kumppanuus näkyy tuttuun tapaan erityisesti päälavan eli Keskipohjanmaa-areenan nimessä. Festivaaliviikon lauantai 11.7. on Keskipohjanmaa-lehden nimikkopäivä. Lauantain päivälipusta myönnetään porttimyynnissä KP-etukortilla neljän euron alennus.

www.kaustinen.net