23.05.2024

Kemiönsaaren Musiikkijuhlat: Klassista kartanossa aloittaa Musiikkijuhlat etuajassa!

Toivottu konsertti tarjoilee Brahmsin ja Mozartin mestariteoksia varhaiskesän Klassista kartanossa -konsertissa 4.6.2024 klo 18 Söderlångvikin kartanossa. Konsertissa soittaaTurun filharmonisen orkesterin jousikvintetti.

Konsertin aloittaa Mozartin tunnevoimainen g-molli-jousikvintetto ja päättää Brahmsin toinen jousikvintetto, joka laajuudessaan tavoittaa sinfonisia mittasuhteita. Molemmat teokset ovat inspiroineet kokoonpanollaan ja musiikillisella ilmaisuvoimallaan seuraavia säveltäjäsukupolvia.

Tämän konsertin ohjelma kuultiin maaliskuussa loppuunmyydyssä konsertissa Turun filharmonisen orkesterin kamarimusiikkisarjassa. Musiikkijuhlat tarjoaa uuden tilaisuuden kokea tämä ainutlaatuinen ilta Söderlångvikin kartanossa yhteistyössä Turun filharmonisen orkesterin ja Söderlångvikin kartanon kanssa.

OHJELMA
W. A. Mozart: Jousikvintetto nro 4 g-molli, KV 516
Johannes Brahms: Jousikvintetto nro 2 G-duuri op. 111

Philip Zuckerman, viulu
Susanna Suorttanen, viulu
Ilana Gothóni, alttoviulu
Jasmine Beams, alttoviulu
Katja Kolehmainen, sello

Yhteistyössä Turun filharmoninen orkesterin & Söderlångvikin kartanon kanssa

Liput ovat myynnissä Lippupisteen myyntikanavilla. Lounaskonsertin varaustiedot löytyvät verkkosivuiltamme.

Tutustu ohjelmaan lähemmin osoitteessa www.kimitomusicfestival.fi/ohjelma

Festivaalin sivuille

Lisää aiheesta

26.03.2024

Kilpailuvoittajien loistoa Kemiönsaaren Musiikkijuhlilla

Kemiönsaaren Musiikkijuhlat pidetään perinteiseen tapaan heinäkuun alkupuoliskolla, tänä kesänä 8.–14.7.2024. Yhteensä 13 konserttia levittäytyy Kemiönsaarelle ja lähialueille kartanoihin, kirkkoihin ja taidemuseoihin. Vuonna 1999 aloittanut festivaali on alueensa ainoa klassisen musiikin festivaali ja sen ohjelmistossa on vanhaa ja uutta…