21.05.2020

Kaustisen puskasoiton lähetys tulee Alahärmän lakeuksilta lauantaina 23.5.

Kaustisen kansanmusiikkijuhlien lauantain puskasoitossa lauletaan ja soitetaan musiikkia tällä viikolla Etelä-Pohjanmaalta. Suora livelähetys alkaa 23.5. kello 14 My Kaustinen -ryhmässä Facebookissa. Lähetys kuvataan Alahärmän lakeuksilta ja vetäjinä nähdään kansanmusiikin moniottelijat, muusikkopariskunta Antti Järvelä sekä Maija Pokela. Luvassa on rekilaulua, polskalaulua ja polkkaa Härmän ja Kauhavan seudulta.

Soittoon tai lauluun voi liittyä suoran lähetyksen aikana tai lähetyksen jälkeen, video jää ryhmään talteen. Nuotit löytyvät FB-tapahtumasta sekä My Kaustinen -ryhmästä Kuvat/Albumit (jpg-kuva) sekä Tiedostot (tulostettavat pdf-tiedostot).

Kaustisen kansanmusiikkijuhlat järjestää parittomien viikkojen lauantaisin klo 14 yhteissoittotapahtuman verkossa. Seuraavan kerran verkkotapaaminen on 6. kesäkuuta. Osallistua voi kaikilla somekanavilla. Kaustisen ystävät löytävät toisensa parhaiten käyttämällä aihetunnisteita #mykaustinen ja #lauantainpuskasoitto.

Puskasoitto tarkoittaa festivaaleilla sitä, että kuka tahansa voi soittaa yksin, tutulla porukalla tai vieraiden kanssa jossakin rauhallisessa nurkassa.

Kaustinen Folk Music Festival järjestetään seuraavan kerran 12.–18.7.2021.