17.11.2021

Kansainvälisen popin komeetta Lewis Capaldi ensi kesänä Pori Jazziin

Skotlantilainen laulaja-lauluntekijä Lewis Capaldi konsertoi Pori Jazzissa perjantaina 15. heinäkuuta 2022. Festivaalin pääsyliput ovat myynnissä edulliseen jouluhintaan Ticketmasterissa.

Lewis Capaldi, 25, kuuluu viime vuosien suurimpiin menestystarinoihin kansainvälisen popin saralla. Skotlantilainen laulaja-lauluntekijä julkaisi debyyttialbuminsa Divinely Uninspired To A Hellish Extent vuonna 2019, ja sen jälkeen vauhti on ollut hurjaa: Isossa-Britanniassa levy oli vuoden myydyin albumi sekä vuosina 2019 että 2020. Kaksi albumin singleistä nousi listaykköseksi Yhdysvalloissa, ja “Someone You Loved” -megahitillä on Spotifyssa huimat 2,1 miljardia kuuntelukertaa. Lewis Capaldin muita isoja hittejä ovat “Before You Go” sekä “Bruises”.

Uransa ensimmäisen areenakiertueen Capaldi myi loppuun silmänräpäyksessä, ja suursuosion myötä artistista on tullut isojen esiintymislavojen sekä maineikkaiden festivaalien vakionimi. Musiikkialan palkintojen osalta Capaldi on jo ehtinyt voittaa vuoden parhaan kappaleen Brit Awardin ja olla Grammy-ehdokkaana samassa kategoriassa.

Komeasta lauluäänestään tunnettu Lewis Capaldi valmistelee toista pitkäsoittoaan, jonka povataan ilmestyvän vuoden 2022 aikana.

Liput jouluhintaan vuoden loppuun asti

Pori Jazz järjestetään 55. kertaa 8.–16. heinäkuuta. Festivaalin aiempiin ohjelmajulkistuksiin kuuluvat samana päivänä Lewis Capaldin kanssa kuultava Emeli Sandé, torstaina 14.7. esiintyvä John Legend sekä lauantain 16.7. Hector Reimagined -erikoiskonsertti. Festivaalin ohjelmisto täydentyy lähiviikkoina lukuisilla lisänimillä.

Pori Jazzin pääsyliput ovat myynnissä edulliseen jouluhintaan 31.12. asti. Päiväkohtaiset Kirjurinluodon liput maksavat toimituskuluineen alk. 78 euroa, ja kaikki pääkonsertit kattavan kolmen päivän pääsylipun hinta on 175 euroa. Tavanomaista tasokkaamman festivaalielämyksen mahdollistavat Pori Jazz Lounge – ja VIP-liput. Pori Jazzin pääsyliput ovat myynnissä Ticketmasterissa.

Festivaalin sivuille

Lisää aiheesta

15.02.2024

Pori Jazzin ensimmäiset artistikiinnitykset kesälle 2024 julki!

Pet Shop Boysin DREAMWORLD, The Greatest Hits Live ja laulaja Jason Derulo tähdittävät ensi kesän Pori Jazzia. Lokkilavan kansainvälisiä jazzvieraita ovat mm. pianisti Myra Melford ja kitaristi Kurt Rosenwinkel ja kotimaisia puolestaan mm. Verneri Pohjola:…