07.07.2017

Kangasniemen Musiikkiviikot lähestyvät

Tapahtuma käynnistyy tuttuun tapaan Laulukilpailulla, jonka alkukilpailuun on valittu 18 laulajaa. Kilpailijoiden esittelyt ovat tapahtuman nettisivuilla.

Kilpailun tuomaristoa johtaa taiteellinen johtaja Mikko Franck ja muut tuomariston jäsenet ovat Rilla Kyykkä, Seppo Ruohonen, Hannu  Niemelä ja  Sirkku Wahlroos-Kaitila. Kilpailun pianisteina ovat Kristian Attila ja Hans-Otto Ehrström.

Viime vuoden laulukilpailun voittaja Maiju Vaahtoluoto konsertoi  17.7. yhdessä tämän vuoden kilpailussa palkittavien laulajien kanssa.

Koko perheen konsertissa kuullaan Tuubakimalaista ja konsertissa on mukana myös Suvi Airaksinen, joka on Suomen johtavia käsikellojen soittajia.

Laulun Kesäakatemian kursseilla opiskelevat konsertoivat Kangasniemi-salissa lauantaina 22.7.2017. Opettajina tänä kesänä kursseilla ovat Mikko Franck, Rilla Kyykkä, Seppo Ruohonen ja Johanna Rusanen-Kartano ja pianisteina Tuula  Hällström ja Ilmari Räikkönen.

Musiikkiviikkojen ohjelmassa on useita  Kangasniemen Musiikkikurssin konsertteja, joihin lähes kaikkiin on vapaa pääsy. Kursseilla opiskelee nuoria, lahjakkaita pianisteja ja jousisoittajia.

Suvi Teräsniskan konsertti on uudessa Kansis-keskuksen salissa 21.7. klo 20.

Yksi muutos alkuperäiseen ohjelmaan on tullut,  In memoriam Einojuhani Rautavaara -konsertti on peruuntunut ja siirtynyt tuleville vuosille.

Koko ohjelma netissä www.kangasniemenmusiikkiviikot.fi

Lippujen ennakkomyynti lippu.fi ja tapahtuman aikana  15.7 alkaen myös Kangasniemellä, kunnantalolla.

Kangasniemen Musiikkiviikot järjestetään 14.-23.7.2017.