08.12.2023

Kangasniemen Musiikkiviikot: Kangasniemen Musiikinystävät ry:lle uusi puheenjohtaja

Vuoden 2014 alusta alkaen Kangasniemen Musiikinystävät ry:n uusi puheenjohtaja on Anna Kelo.  Yhdistyksen pääasiallinen tehtävä on järjestää yhteistyökumppaneiden kanssa Kangasniemen Musiikkiviikkoja, tulevana vuonna jo 42. kerran 12.-21.7.2024.

Festivaalin aloittaa Kangasniemen laulukilpailu 12.-13.7.24.  Muu ohjelma julkistetaan tammikuussa.

Festivaalin taiteellinen johtaja ja laulukilpailun tuomariston puheenjohtaja on kapellimestari Mikko Franck.

Anna Kelo on teatteritaiteiden maisteri. Hän on työskennellyt Suomen Kansallisoopperassa ohjaajana ja apulaisohjaajana vuodesta 1994. Tämän lisäksi hän on työskennellyt lukuisissa kansainvälisissä oopperataloissa (muun muassa Royal Opera House Covent Gardenissa, New National Theatre Tokiossa, Bern Operassa) sekä ohjannut kantaesityksiä muun muassa Savonlinnan oopperajuhlilla ja Ilmajoen Musiikkijuhlilla. Tällä hetkellä hän ohjaa Wagnerin Ring-tetralogiaa Suomen Kansallisoopperassa.

Anna on asunut ja vaikuttanut Kangasniemellä vuodesta 2011 ja vuonna 2023 hänestä tuli virallisesti kangasniemeläinen. Kesäisin Anna ohjaa jooga- ja meditaatiotunteja Flowvintillä Kangasniemen vanhassa pappilassa. Vuonna 2023 hänet kutsuttiin Kangasniemen Musiikkiviikkojen hallituksen puheenjohtajaksi.

Festivaalin sivuille

Lisää aiheesta

30.04.2024

Kangasniemen Musiikkiviikot: Kangasniemen laulukilpailun osanottajat valittu

Kangasniemen laulukilpailuun on esikarsinnassa valittu seuraavat 16 laulajaa: Ginström Anna Kajander Emma Karhula Ruut Eleonoora Kyllönen Olivia Miettola Tuomas Mähönen Antti Niemelä Tanja Pessi Johannes Ritanen Marjaana Rytkönen Piia Sihvo Janne Stén Juho Sääski Allan…

15.03.2024

Kangasniemen Musiikkiviikkojen 12.-21.7.2024 ohjelma julkistettu

Kangasniemen Musiikkiviikkojen  12.-21.7.2024 ohjelma on julkistettu. Festivaali alkaa Kangasniemen laulukilpailulla ja loppukilpailu käydään Kuopion kaupunginorkesterin säestyksellä 13.7. Kangasniemen kirkossa. Laulukilpailu järjestetään kahden vuoden välein. Uutta festivaalin ohjelmassa ovat päivittäiset aamunavaukset Kangasniemen torilla kelo 10. Uutta…