08.12.2023

Kangasniemen Musiikkiviikot: Kangasniemen Musiikinystävät ry:lle uusi puheenjohtaja

Vuoden 2014 alusta alkaen Kangasniemen Musiikinystävät ry:n uusi puheenjohtaja on Anna Kelo.  Yhdistyksen pääasiallinen tehtävä on järjestää yhteistyökumppaneiden kanssa Kangasniemen Musiikkiviikkoja, tulevana vuonna jo 42. kerran 12.-21.7.2024.

Festivaalin aloittaa Kangasniemen laulukilpailu 12.-13.7.24.  Muu ohjelma julkistetaan tammikuussa.

Festivaalin taiteellinen johtaja ja laulukilpailun tuomariston puheenjohtaja on kapellimestari Mikko Franck.

Anna Kelo on teatteritaiteiden maisteri. Hän on työskennellyt Suomen Kansallisoopperassa ohjaajana ja apulaisohjaajana vuodesta 1994. Tämän lisäksi hän on työskennellyt lukuisissa kansainvälisissä oopperataloissa (muun muassa Royal Opera House Covent Gardenissa, New National Theatre Tokiossa, Bern Operassa) sekä ohjannut kantaesityksiä muun muassa Savonlinnan oopperajuhlilla ja Ilmajoen Musiikkijuhlilla. Tällä hetkellä hän ohjaa Wagnerin Ring-tetralogiaa Suomen Kansallisoopperassa.

Anna on asunut ja vaikuttanut Kangasniemellä vuodesta 2011 ja vuonna 2023 hänestä tuli virallisesti kangasniemeläinen. Kesäisin Anna ohjaa jooga- ja meditaatiotunteja Flowvintillä Kangasniemen vanhassa pappilassa. Vuonna 2023 hänet kutsuttiin Kangasniemen Musiikkiviikkojen hallituksen puheenjohtajaksi.

Festivaalin sivuille