28.06.2019

Kajaanin Runoviikko Sana ja Sävel: Loppuunmyyty Runoilijan ääni -tilaisuus siirretään isompaan tilaan

Runoilijan ääni -tilaisuus to 4.7. klo 15.15 oli loppuunmyyty, mutta tilaisuus päätettiin siirtää alkuperäisestä auditoriotilasta Kaukametsän saliin. Tilaisuuteen käyvät tietenkin jo hankitut liput, mutta halukkaille on nyt lippuja saatavilla myös ovelta.

Runoilijan ääni on perinteinen ja suosittu tapahtuma, jossa Tuula-Liina Varis esittelee Suven runoilijan. Kesän 2019 Suven runoilija on Eeva Kilpi (s. 1928). Kilpi ei kuitenkaan korkean ikänsä takia pääse itse paikalle. Tilaisuudessa Varis esittelee Eeva Kilven ja Kati Outinen lukee otteita Kilven teksteistä. Varis teki 6. kesäkuuta Kilven haastattelun Helsingissä. Haastattelu näytetään tilaisuudessa.

Eeva Kilven runot elävät useammassa esityksessä tapahtuman aikana. Kilven säe kaiverretaan perinteiseen Runokiveen Kaukametsän kulttuurikeskuksen pihalle. Runoviikon avajaiset on yksi tapahtumista, jossa voi kuulla Eeva Kilven runoja Kati Outisen esittämänä.

Kajaanin Runoviikko järjestetään tänä kesänä 3.- 7.7.2019. Taiteellisena johtajana on aloittanut Kati Outinen. Kyseessä on 43. Runoviikko.

Lehdistökuvat ja ohjelma kokonaisuudessaan löytyvät osoitteesta:

www.runoviikko.fi

Lipunmyynti: www.lippu.fi