04.07.2016

Kajaanin Runoviikko: Lisäesitys loppuunmyytyyn Kati Outisen esitykseen

Kajaanin Runoviikolla oleva Kati Outisen esitys: ”Niin kauas kuin omat siivet kantaa” on loppuunmyyty perjantaina 8.7. klo 12. Suuren suosion takia esityksestä järjestetään toinen näytös, joka on torstaina 7.7. klo 17 Leihu-salissa.

Näiden lisäksi Outinen esittää pysäyttävän monologinsa muistista ja minuudesta torstaina 7.7. klo 13.30 hoitokoti Kalliossa sen asukkaille.

”Niin kauas kuin omat siivet kantaa” -näytelmän päähenkilö Alli on työikäinen ihminen, jolla on diagnosoitu muistisairaus. Hän yrittää pärjätä uudessa elämäntilanteessa, jossa muistamattomuuden hetket ja tuttu, arkinen elämä vaihtelevat. Uusi elämä on sarja hauskoja, absurdeja ja liikuttavia tilanteita, joissa Alli luovii parhaan kykynsä mukaan.

Kati Outisen yhden naisen näytelmässä dokumentaariset kertomukset kohtaavat taidokkaan ja voimaannuttavan teatterillisen muodon. Monologista rakentuu herkkä muotokuva ihmisestä, joka kykenee luottamaan elämään rajun muutoksen keskellä. Itsensä kadottamista ei tarvitse enää pelätä.

Näytelmän lisäksi Outinen pitää keskiviikkona 6.7. Kajaani-puheen Runoviikon avajaisissa Kaukametsän Salissa klo 14.00.

Kajaanin Runoviikko järjestetään neljännenkymmenennen kerran. Kajaanin Runoviikon esityksiin myydään lippuja Kajaani infossa ja Lippupisteen myyntipisteissä ja R-kioskeissa sekä netissä osoitteesta www.lippu.fi.

KAJAANIN RUNOVIIKKO 6.-10.7.2016

www.runoviikko.fi