29.07.2021

Kaikki laulaa Salmelassa -tapahtuma peruuntuu tältä vuodelta! Näyttelyt pysyvät auki normaalisti ja Matti Salmisen mestarikurssin päätöskonsertti järjestetään turvavälein.

Kaikki laulaa Salmelassa- tapahtuma siirretään vuodella eteenpäin. Uusi ajankohta on 13.8.2022 klo 14. Pandemian nopea leviäminen ja yhteislaulutilaisuuden luonne huomioiden joudumme perumaan tapahtuman tältä vuodelta. Salmelan puolesta päätös on vaikea, mutta pandemian tilanne on menossa pahempaan suuntaan, joten turvallisuus ja terveys menevät etusijalle. Altistumisriski laulutilaisuudessa olisi liian suuri. Päätös syntyi yksimielisesti Salmelan, Essoten pandemiapäällikön, esiintyjien, sekä IS-TV:n kanssa. Kaikkiin lipun ostaneisiin ollaan yhteydessä mahdollisimman pian.

Taidenäyttelyt ovat avoinna normaalisti 15.8. saakka

Taidekeskus Salmelan näyttelyt voidaan pitää avoinna normaalisti. Sen mahdollistavat laajat näyttelytilat. Näyttelytiloissamme on vahva maskisuositus. Lauantaina 31.7. järjestettävä taiteilijatapaaminen toteutuu suunnitelmien mukaan. Taiteilijat ovat tavattavissa omissa näyttelysaleissaan klo 11–13 ja klo 13–14 Puistonäyttämöllä järjestetään keskustelutilaisuus, jossa he vastaavat myös yleisön kysymyksiin.

1.8. klo 20.00 ISTV:ssä esitetään tämän vuoden tapahtumaa korvaavana Kaikki laulaa Salmelassa- tapahtuma vuodelta 2020.

Matti Salmisen mestarikurssin päätöskonsertti toteutuu normaalisti

Matti Salmisen mestarikurssin päätöskonsertti järjestetään turvavälein 15.8. klo 14. Katsomokapasiteetista on käytössä vain neljäsosa. Tilaisuus on siirretty kirkosta Puistonäyttämölle turvallisuussyistä.

Salmelan näyttelyt ovat avoinna joka päivä 15.8. saakka klo 11–18. Vuohijärven luonto- ja kulttuuritalo on avoinna joka päivä 15.8. saakka klo 11–17.