07.06.2010

Kaffehuset Augustissa Korsholman Musiikkijuhlakahvila

Korsholman Musiikkijuhlien aikana toimii Kaffehuset Augustissa (Hovioikeudenpuistikko 15, Vaasa) musiikkijuhlakahvila, joka toteutetaan yhteistyössä kahvilan isäntäpari Bergin kanssa. Kahvilassa voi tutustua valokuvaaja Svenna Martensin näyttelyyn ”Experimental Music Festival photos displayed on wooden material”, joka sisältää kuvia Korsholman Musiikkijuhlien artisteista ja konserttipaikoista vuosien varrelta.

Viitenä iltapäivänä kahvilassa voi herkutella kahvilan tuotteiden lisäksi musiikilla. Konserteissa esiintyy vaasalaisten ammattilaisten lisäksi musiikinopiskelijoita muun muassa Vaasan Kuula-opistosta ja Pietarsaaren Musiikkitalosta.

Kaffehuset August on suunnitellut erityisen Musiikkijuhlamenun nautittavaksi konserttien aikana ja myös muulloin. Konsertteihin ei ole pääsymaksua.

ke 16.6. klo 15 Taina Kuusela -viulu & Hans Seppelin -piano

pe 18.6. klo 15 Salla Niemi -viulu, Anna Järvinen -sello, Sirpa Seppelin -piano (Kuula-opisto)

la 19.6. klo 15 ”Amelie Goes to Belgrad” (Pietarsaaren Musiikkitalo)

su 20.6. klo 15 Ulrica Berg -sopraano, Carolina Edström -sello, Götilda Lindroos & Petteri Pitko -piano (Pietarsaaren Musiikkitalo) (Kuva: Petteri Pitko by Michael Vrzal)

ma 21.6. klo 15 Milla Virta -mezzosopraano & Anu Hakkarainen -piano

Musiikkijuhlakahvilasta saa tietoa konserteista ja taiteilijoista. Musiikkijuhlakahvilassa myydään festivaalituotteita kuten t-paitoja ja artistien cd-levyjä. Lisäksi myynnissä on vuoden festivaalikoruksi valittuja ilmajokelaisen SK-Puiset –yrityksen riipuksia ja korvakoruja. Koivusta, nahasta ja hopeasta valmistetuista koruista löytyvät turkoosina tai mustana festivaalijulisteestammekin tutut muodot –nuottiavain tai kukka.

Korsholman Musiikkijuhlat järjestetään 16.-23.6.2010.

http://www.korsholmmusicfestival.fi