27.06.2012

Jyväskylän Kesän ohjelmassa muutos

Sirkus Aikamoiselta nähdään kaupunkifestivaaleilla Pluto Crazy –niminen teos.

Jyväskylän Kesä -kaupunkifestivaaleilla 14. heinäkuuta esiintyvän Sirkus Aikamoisen teos vaihtuu. Alunperin ilmoitetun Aistin sijasta ryhmältä nähdään Jyväskylän Kesässä Pluto Crazy -niminen teos.
Pluto Crazy on iloista, leikkisää ja elämyksellistä nykysirkusta, joka kaikkine temppuineen, värei-neen ja muotoineen muodostaa esteettisen ja tunnelmaltaan lähes maagisen kokonaisuuden. Livemusiikilla höystetyssä esityksessä nähdään muun muassa ilma- ja köysiakrobatiaa, jonglee-rausta ja Cyr-renkaita.

Jyväskylän Kesässä nähtävä esitys on samalla Pluto Crazy -teoksen kotimainen ensi-ilta ja jäänee teoksen ainoaksi esityskerraksi Suomessa. Pääkaupunkiseudun nuorista aikuisista koostuvasta Sirkus Aikamoisesta lavalla nähdään Oskar Rask, Sade Kamppila, Heikki Tolin, Jouni Ruuth sekä Kaito Takayama. Köysiartistina esiintyy Saara Ahola. Teoksen on ohjannut ja käsikirjoittanut Sverre Waage, ja se on tuotettu yhteistyössä norjalaisten Cirkus Xantin ja Øra Næring:n kanssa.

Lipun Sirkus Aikamoisen Aistiin ostaneet pääsevät samalla lipulla ryhmän Pluto Crazy –esitykseen. Rahat on myös mahdollista saada takaisin teoksen vaihtumisesta johtuen. Yhteydenotot rahojen palauttamiseksi numeroon 010 4394 220.

Jyväskylän Kesä –kaupunkifestivaali 10. – 15.7.2012