27.01.2017

Jyväskylän Kesä julkaissut lisää artistikiinnityksiä

Jyväskylän Kesä on julkaissut lisää artistikiinnityksiä. Kesässä nähdään mm. kymmenen vuoden tauon jälkeen levyttänyt Mikko Kuustonen, tenori Tomi Metsäketo, Jyväskylän omat pojat eli Seminaarimäen mieslaulajat, kitaristi Ismo Eskelinen, tanssija Minna Tervamäki, Dixie Harlem ja uusiseelantilainen Thomas Monckton. Aiemmin julkaistulta Familie Flöz:ltä nähdäänkin yhden ohjelman sijaan kaksi eri teosta.

 

Mikko Kuustonen

Kuustonen julkaisi eilen (26.1.) ensimmäisen singlen maaliskuussa ilmestyvältä levyltään. Miehen edellisestä levystä on kulunut kymmenen vuotta.

Uusi levy alkoi muotoutua viime kesänä kuvatun Vain Elämää –ohjelman jälkeen.

Kuustonen konsertoi Jyväskylän Kesän Teltassa torstaina 6.7.

 

Tomi Metsäketo

Italiankielisiin kuolemattomiin laulelmiin ja serenadeihin erikoistunut tenori, Tomi Metsäketo konsertoi Jyväskylän Kesässä Toivakan Kirkossa.

Tomi Metsäketo Jyväskylän Kesässä torstaina 6.7.

 

Thomas Monckton: Only Bones

Sanattoman teatterin taituri, uusiseelantilainen Thomas Monckton tuo Kesään Only Bones –teoksensa. Only Bones on Moncktonin ja äänitaiteilija Gemma Tweedien palkittu teos, joka käsittelee suuria asioita, pienellä lavastuksella.

Monckton esiintyi Jyväkylän Kesässä vuonna 2014 The Pianist-teoksellaan.

 

Seminaarinmäen mieslaulajat

Seminaarimäen mieslaulajat ovat luvanneet esittää Jyväskylän Kesässä ”special kesäohjelmaa”. Nähtäväksi jää sisältääkö se sellaisia Semmarien klassikoita kuten Pienet linnut, Rallipaavo ja Lintubongarin twist vai jotain ihan muuta.

Semmarit Jyväskylän Kesässä lauantaina 8.7.

 

Ismo Eskelinen ja Minna Tervamäki: Daydream and Counterpoint

Kitaristi Ismo Eskelinen ja tanssija Minna Tervamäki esiintyvät Kesässä yhteisellä teoksella. Tanssia ja musiikkia yhdistävässä ohjemassa kuullaan muun muassa Bachin, Steve Reichin ja Jukka Tiensuun sävellyksiä.

Eskelinen ja Tervamäki Jyväskylän Kesässä perjantaina 7.7.

 

Dixie Harlem ja Jonna Ortju: Juhlakonsertti

Vuonna 1992 Jyväskylässä perustettu Dixie Harlem juhlii Kesässä 25-vuotista taivaltaan Popparin juhlakonsertissa.

Konsertin ohjelmisto koostuu svengaavista ikivihreistä melodioista dixieland- ja swingtyyliin esitettyinä. Solistina jyväskyläläinen Jonna Ortju.

Dixie Harlem Jyväskylän Kesässä perjantaina 7.7.

 

Familie Flöz (Saksa): Teatro Delusio ja Hotel Paradiso

Saksalaisen naamioteatteriryhmä Familie Flöz:n ohjelmaan on tullut muutos. Infinitan sijaan ryhmä esittääkin Jyväskylän Kesässä teokset Teatro Delusio ja Hotel Paradiso. Lipun ostaneille on ilmoitettu ohjelmamuutoksista.

Familie Flöz Jyväskylän Kesässä 5.7. ja 6.7.

www.jyvaskylankesa.fi

JYVÄSKYLÄN KESÄ 5.—11.7.2017