05.05.2010

Jukka Rintala suunnittelee Ella Kannisen asut Tangomarkkinoille

– Arvostetun suunnittelijan pukuloistoa nähdään Tangomarkkinat-laulukilpailun suorissa lähetyksissä

Kansainvälisesti arvostettu ja tunnettu suunnittelija Jukka Rintala suunnittelee juontaja Ella Kannisen puvut Tangomarkkinat-laulukilpailun Semifinaaliin sekä Finaalikilpailuihin, jotka nähdään YLEn suorina lähetyksinä TV2:lla, YLEn nettisivuilla ja kuullaan Radio Suomessa. Ella Kanninen juontaa kilpailulähetykset yhdessä Mikko ”Peltsi” Peltolan kanssa.

”Olen iloinen saadessani tehdä Ella Kanniselle esiintymispuvut Tangomarkkinoiden tilaisuuksiin ja saada esitellä pukujani suomalaiselle tangoyleisölle. Ella on rohkea ja tyylikäs nainen, joka osaa kantaa pukuja kauniisti. Puvuissani on tangon ja kesän tunnelmia, keveyttä, värikkyyttä, rohkeutta ja juhlaa oman kädenjälkeni mukaisesti,” kuvailee Rintala.

”On todella hienoa, että tangotiimimme on saanut Jukka Rintalan tasoisen ammattilaisen näihin talkoisiin, ja uskon, että livelähetyksistä tulee entistäkin näyttävämpiä,” iloitsee tuottaja Timo Suomi YLE Viihteestä.

Jukka Rintalan puvuista tehdyt piirrokset julkaistaan lähetysviikoilla osoitteessa yle.fi/satumaa.

Tangomarkkinat-laulukilpailun Semifinaali kisataan Turussa, Holiday Club Caribiassa lauantaina 19.6. ja Seinäjoen Kisa-Areenalla käydään Finaalin karsinta torstaina 8. heinäkuuta. Uusi Tangokuninkaallinen kruunataan Finaalissa lauantaina 10.7.

Lipunmyynti kilpailuihin on käynnissä Tangotoimistolla
(www.tangomarkkinat.fi) ja Piletissä (www.piletti.fi).

Tangolaulukilpailu on edennyt 2. nettikarsintaan, joka on käynnissä YLEn Satumaa -sivustolla. Toisessa nettikarsinnassa kilpailee yhteensä 107 yleisön ja tuomariston valitsemaa laulajaehdokasta. Karsinnasta jatkoon, Turussa 17.6. järjestettävään Semifinaalin karsintaan, pääsee yleisöäänien perusteella 25 laulajaa ja tuomariston valinnalla 25 laulajaa.

Toisen nettikarsinnan yleisöäänestys on käynnissä 25.5. asti osoitteessa:
http://satumaa.yle.fi/tangomarkkinat.

Tangolaulukilpailun 2. nettikarsinta 3. – 25.5.2010
Semifinaalitapahtuma Turussa 17. – 19.6.2010
Seinäjoen Tangomarkkinat 7. – 11.7.2010

Tangon taikaa… hiljaa yössä!

Etusivu