16.07.2009

Juhli Työväen Musiikkitapahtumassa Valkeakoskella vaikka ilmaiseksi!

Työväen Musiikkitapahtumassa Valkeakoskella 22.–26.7.2009 on myös paljon maksutonta ohjelmaa. Tapahtuman ilmaisohjelmiin mahtuu tänä vuonna muun muassa taikuutta, sirkusta, estraditaidetta ja tietysti laaja kirjo musiikkia.

Torstaina 23.7. Yöväen Baarikatukierroksella kiertävät suomenkielistä rootsrockia esittävä kaksikko Timo Forss ja Tero Pulkkinen, Limonadi Elohopeasta tuttu Tero-Petri soolona, ragtimebluesin nimeen vannova Berryman & Bullet sekä pop-rock duo Tonia & Jari Koivisto. Peräti neljän ravintolan läpi rullaava kierros tarjoaa festarikansalle kaikki avaimet mahtavaan iltaan.

PAM-luodolla perjantaina 24.7. Likat nousevat lauteille. Luodolla esiintyvät niveliä liikuttava Maria Gasolina, herkkiä maantieralleja tarjoileva Kanerva ja Sähköpoikabändi, roots-vaikutteinen Nasu Raittinen Trio sekä rohkeasti folkkaava Hanna Ruuskanen ja Tarina. Lisäksi PAM-luodolla lauletaan työväen-, rauhan-, ja punklaulujen karaokea. Vapaan pääsyn luodolle tarjoaa perjantaina PAM.

Lauantaina 25.7 Metalli areenalla – koko perheen tapahtumassa esiintyvät voltteja ja virtaa tarjoileva Circo Aereon sekä taikuri Puijon Paroni. Seikkailupuistossa järjestettävän tilaisuuden juontaa Esa Zuban. Tarjolla myös hattaraa. Tapahtuma järjestetään yhteistyössä Metalliliiton kanssa. Kaupunginteatterissa taas on tarjolla estraditaidetta harrastajavoimin, kun lavalle nousee TSL Sanoja ja säveliä.

Kirjaslammen tanssilavalla tanssitaan lauantaina lavatansseja kuubalaisen lattarimusiikin tahtiin. Kuukuminan kuumat rytmit tarjoaa Kansan Uutiset.

Lauantain ja sunnuntain välisenä yönä lauletaan myös yöyhteislaulut luonnonkauniissa Kirjaslammen uimalassa. Tämä vuosikymmenestä toiseen toistuva perinne kauniisti valaistussa uimalassa on yksi tapahtuman ehdottomista kohokohdista. Laulattajina toimivat Jouni ja Reino Bäckström. Yöyhteislaulujen runkona toimivat tuttuun tapaan työväen- ja rauhanlaulut. Tilaisuuden tarjoaa Uutispäivä Demari.

Sunnuntaina 26.7. festivaalin päättää koko perheen konsertti, jossa esiintyy Hääppöset. Tilaisuuden ja mehutarjoilun tarjoaa Asuntomessujen kunniaksi Valkeakosken kaupunki.

Lauantain ja sunnuntain välisenä yönä ilmainen tapahtumabussi kuljettaa festivaaliväkeä kello 02.00 Kärjenniemen, Toijalan ja Viialan kautta Tampereelle. Kuljetuksen tarjoaa Työväen Musiikkitapahtuma. ExpressBussilla tapahtumaan tai vaikka Asuntomessuille pääsee ensi viikolla alennushinnoin Hämeenlinnasta ja Helsingistä.

Lisätietoja:
Marianne Haapoja, toiminnanjohtaja
0400-982987
info(at)valmu.com

Johanna Tuliainen, tiedottaja
0400-751108
johanna.tuliainen (at) gmail.com

http://www.valmu.com