19.04.2018

Joroisten Musiikkipäivät: Oopperakaraoken SM-kilpailut 2018

Vuonna 2017 lanseerattu Oopperakaraoken suomenmestaruuskilpailu saa jatkoa! Hauska ja jännittävä kilpailu, jossa kauneimmat, hauskimmat tai vaikuttavimmat ooppera-aariat ja musikaalisävelet saavat rennolla tavalla ainutkertaiset tulkintansa.

Oopperakaraoken SM-kilpailut on erityisen riemukas ja viihdyttävä tapahtuma! Tuntemattomuudesta ponnahtaa yllättäviä taitureita, kuten Susan Boyle aikanaan Englannissa. Klassinen musiikki ja viihteellisyys yhdistyvät hienolla tavalla.

Leppävirran Vesileppiksen ravintola Leppäkerttu muuntautuu 24.7. illan ajaksi viihtyisäksi karaokemiljööksi, jossa katsojat voivat nauttia niin esityksistä kuin ravintolan palveluista.

Oopperakaraoken SM-kilpailuun voivat osallistua kaikki halukkaat ooppera-aarioista ja musikaalisävelmistä kiinnostuneet. Levykirjasto sisältää yhteensä toista sataa ooppera-aariaa ja musikaalikappaletta.

Kilpailussa on yksi sarja. Palkinnot jaetaan parhaille seuraavissa kategorioissa:

– Paras esiintyjä
– Suurin yllättäjä
– Paras laulaja
– Yleisön suosikki

 

SM-kilpailujen esikarsinta suoritetaan Espan lavalla 5.6.2018 klo 18 alkaen. Ilmoittautuminen karsintaan viimeistään 10.5.2018 osoitteeseen info@joroinenmusicfestival.fi

Mikäli kilpailija ei voi osallistua esikarsintaan, voi hän lähettää audio/videolinkin osoitteeseen info@joroinenmusicfestival.fi  31.5. 2018 klo 16.00 mennessä.

Kilpailun säännöt ja tarkemmat ohjeet: http://www.joroinenmusicfestival.fi/tapahtumakalenteri/oopperakaraoke-2018-sm/

Joroisten Musiikkipäivät järjestetään 20.-29.7.2018.

www.joroinenmusicfestival.fi