16.05.2023

Joroisten Musiikkipäivät järjestää lapsille ja nuorille laulukurssin, jossa annetaan laulun ja ilmaisun opetusta

Kurssilla lauletaan erilaisia lauluja, tehdään ilmaisuharjoituksia ja nautitaan musiikin riemusta. Päätöskonsertissa kurssilaiset pääsevät halutessaan esiintymään yleisölle pianosäestyksellä. Kurssista ei peritä osallistumismaksua. Kurssille voivat ilmoittautua 7-15 -vuotiaat lapset ja nuoret. Kurssin päätöskonsertti pidetään kampuksella lauantaina 22.7. kello 12.00. Myös konserttiin on vapaa pääsy.

Kurssilaiset pääsevät lisäksi ilmaiseksi Joroisten Musiikkipäivien avauskonserttiin Juvan kirkkoon: Rossini: Petite messe solennelle perjantaina 21.7. kello 19.

Kurssipaikka:

Martti Talvela -kampus, Juvantie 20, Juva

Aikataulu:

Torstai 20.7. kello 11-17

Perjantai 21.7. kello 10-16

Lauantai 22.7. kello 10-12

Päätöskonsertti lauantaina kello 12-13

Kurssin opettajat:

Mari Karjalainen on koulutukseltaan laulun- ja luokanopettaja. Hän on ohjannut lasten ja nuorten musikaaliproduktioita ja näistä viimeisin tuotanto oli Linkolan Peter Pan. Hän on myös käsikirjoittanut ja esittänyt useita lasten konsertteja. Karjalainen on ohjaajana innostava ja saa lapset ja nuoret mukaan leikkimään musiikin avulla. Hän toimii tällä hetkellä Lahden konservatoriossa laulun lehtorina ja ohjaa näyttämöilmaisua. Lisäksi hän toimii freelancer laulajana.

Marjaana Merikanto toimii pianonsoiton lehtorina, säestäjänä ja liedopettajana Vantaan musiikkiopistossa sekä opettajana Taideyliopiston Sibelius-Akatemiassa, laulumusiikin osastolla. Merikanto konsertoi aktiivisesti eri kokoonpanoissa ja toimii innostavana opettajana musiikkikursseilla.

Festivaalin sivuille

Lisää aiheesta

29.11.2023

Joroisten Musiikkipäivät järjestetään 46. kerran 19.7. – 28.7.2024. Festivaalin ensimmäiset konsertit avataan myyntiin torstaina 30.11.2023.

Avajaiskonserttina perjantaina 19.7. kuullaan Georg Friedrich Händelin säveltämä Messias-oratorio, jossa esiintyvät Etelä-Savon maakuntakuoro, soitinyhtye sekä solisteina sopraano Mari Karjalainen, altto Anu Ontronen, tenori Jere Hölttä ja basso Heikki Kilpeläinen. Teoksen johtaa kapellimestari Matti Makkonen. Etelä-Savon…