06.07.2020

Joroisten Musiikkipäivä: 1.8. pääesiintyjinä Waltteri Torikka ja Marko Hilpo

Joroisten Musiikkiyhdistys järjestää tänä kesänä yhden tapahtumapäivän, joka tarjoaa musiikkia ja ohjelmaa kaikenikäisille. Tapahtuman toteuttamisessa ovat yhteistyössä Kartanogolf ja Visit Joroinen. Joroisten Musiikkipäivät -festivaali järjestetään seuraavan kerran vuonna 2021.

Joroisten Musiikkipäivää vietetään Kartanogolfilla ja Karhulahden kotiseutumuseolla lauantaina 1.8.2020 klo 11 – 21. Koko ohjelma toteutetaan ulkotiloissa. Katettu esiintymislava rakennetaan Kartanogolfin Ravintola Kesäkartanon terassin edustalle.

 

Ohjelma:

Klo 11 – 15 Lapsille tekemistä

Perinteisiä pihapelejä, tehtävärasteja ym. aktiviteetteja Karhulahden kotiseutumuseon piha-alueella. Ohjelman järjestää Visit Joroinen. Tauko lastenkonsertin aikana. Museon pihalla on kanoja ja lampaita. Aktiviteetit ovat maksuttomia.

 

Klo 13 – 14 Lastenkonsertti Muumiperheen lauluretki

Esiintyjinä Eija Ahvo, Markus Bäckman ja Soili Perkiö. Konsertissa kuullaan Soili Perkiön säveltämiä ja Hannele Huovin sanoittamia Muumilauluja. Konsertti on maksuton.

 

Klo 19 – 21 Waltteri Torikka & Marko Hilpo

Baritoni Waltteri Torikka ja pianisti Marko Hilpo esittävät konsertissa kevyitä kotimaisia, slaavilaisia ja italialaisia kappaleita.