17.12.2009

Jello Biafra and The Guantanamo School of Medicine Provinssirockin lauteille

Dead Kennedy’s -legendan tuorein yhtye Provinssiin:

Dead Kennedy’s -legenda Jello Biafra perusti uuden yhtyeen Jello Biafra and the Guantanamo School of Medicine ja julkaisi lokakuussa debyyttialbumin ”The Audacity of Hype”. Idea oman yhtyeen perustamiseen syntyi Iggy Popin 60-vuotiskeikalla San Franciscossa.

Guantanamo School of Medicine on viisikymppisen punk-vaarin Biafran ensimmäinen varsinainen yhtye Dead Kennedysin jälkeen. Biafra on tunnettu mies kantaaottavista lyriikoistaan ja asenteestaan, joka ei tunne myönnytyksiä. Suomalaisilla on nyt ensi kertaa mahdollisuus nähdä tämä elämänsä kunnossa oleva livekoneisto ilmielävänä Seinäjoen Provinssirockissa. Kokoonpanossa hääri aiemmin myös Faith No More’sta tuttu Billy Gould.

http://www.myspace.com/jellobiafraandthegsm

Lipunmyynti
Provinssirockin lipunmyynti on alkanut! Myynnissä on rajoitettu erä kolmen päivän lippuja sekä sunnuntain päivälippuja, jotka ovat myynnissä jouluun saakka tai niin kauan kuin erää riittää. Lippujen hinnat: 105 euroa / 3 päivää, 65 euroa / sunnuntai. Lipunmyyntipaikat: Provinssin nettikauppa, Selmun toimisto (Koulukatu 14, Seinäjoki), Lippupalvelu ja Tiketti. Rajoitetun erän jälkeen lipunmyynti alkaa jälleen ensi vuoden puolella.

Camp Provinssi ja muut majoitustiedustelut
Festivaalialueen lähin leirintäalue Camp Povinssi on myynnissä Provinssin nettikaupassa
Muut majoitustiedustelut: Etelä-Pohjanmaan Matkailu www.epmatkailu.fi, p. 06-420 9090. Toimisto on avoinna arkisin klo 9-16.

VIP-paketit
Provinssirockin VIP-paketilla voi ottaa enemmän irti festarista – VIP-ravintolan palvelut käytössä! Lisätietoa nettisivuilta.

Provinssirock 18.-20.6.2010

http://www.provinssirock.fi