17.01.2017

Jamiroquai esiintyy kesällä Pori Jazzissa

Menestyksekäs brittiyhtye Jamiroquai palaa pitkästä aikaa Suomeen ja esiintyy Pori Jazzissa perjantaina 14. heinäkuuta. Konsertin liput tulevat myyntiin Ticketmasterissa maanantaiaamuna 23.1. klo 9.

Johtohahmonsa, laulaja ja säveltäjä Jay Kayn vuonna 1992 perustama Jamiroquai saavutti nopeasti suuren yleisön huomion yhtenä maailman suosituimmista yhtyeistä. Debyyttialbuminsa “Emergency on Planet Earth” (1993) ilmestymisestä lähtien Jamiroquai uudisti pop-musiikin ilmaisutapoja ja toimi samalla tienraivaajana ja esikuvana useille nykypäivän kiinnostaville artisteille. Jamiroquain faneihin ovat kertoneet kuuluvansa muun muassa Chance the Rapper, Pharrell, Tyler the Creator, Jungle, Redman sekä The Internet. Yhtye on uransa aikana esiintynyt yhdessä esimerkiksi Stevie Wonderin ja Diana Rossin kanssa.

Seitsemän Jamiroquain albumia on yltänyt Ison-Britannian albumilistan kymmenen kärkeen ja kolme niistä aina ykkössijalle asti, minkä lisäksi yhtye tunnetaan Grammy-voittajana ja Brits-palkintoehdokkaana. Yhtye on myynyt maailmanlaajuisesti yli 26 miljoonaa albumia.

Jamiroquai nähtiin edellisen kerran Suomessa vuonna 2003, jolloin se esiintyi niin ikään Pori Jazzissa. Yhtye on vuodesta toiseen kuulunut Pori Jazzin kävijäkyselyissä festivaalin toivotuimpiin esiintyjiin.

 

Liput myynnissä maanantaina 23.1. klo 9

Jamiroquain tähdittämän konsertin liput tulevat myyntiin maanantaiaamuna 23.1. klo 9. Pori Jazzin pääsylippuja myydään Ticketmasterin verkkokaupassa, puhelinmyynnissä ja myyntipisteissä kautta maan.

Pori Jazzin pääkonserttien pääsyliput ovat saatavilla tarjoushintaan 31.3. asti. Päivälippu maksaa toimituskuluineen alk. 68,50 euroa, kun ostoksensa yhteydessä esittää S-Etukortin. Päivälippujen normaalihinta on 75,50 euroa.

Myynnissä on myös Kirjurinluodon kolmen päivän lippu, jonka ostaja varmistaa sisäänpääsynsä kaikkiin kesän pääkonsertteihin. Pori Jazzin VIP-paketit sekä Radio Aalto Lounge -liput tarjoavat mahdollisuuden seurata konsertteja tavallista tasokkaammissa puitteissa.

Pori Jazzin pääkonsertit järjestetään Kirjurinluodon konserttipuistossa torstaina 13. perjantaina 14. ja lauantaina 15. heinäkuuta. Festivaalin aiemmin julkiaistujen esiintyjien joukosta löytyvät muun muassa Herbie Hancock, Wilco, Michael Kiwanuka ja Jethro Tull.

Pori Jazz järjestetään 8.-16.7.2017.

www.porijazz.fi