16.12.2013

James Blunt tulee Pori Jazziin

Britannian suosituimpiin laulajiin ja lauluntekijöihin lukeutuva James Blunt konsertoi ensi heinäkuussa Pori Jazzissa. Kymmenen vuotta sitten maailmanmaineeseen noussut laulaja on myynyt uransa aikana jo yli 20 miljoonaa levyä. Blunt esiintyy Kirjurinluodon konserttipuistossa lauantaina 19. heinäkuuta.

James Bluntin vuonna 2004 julkaistu debyyttialbumi Back To Bedlam on yksi 2000-luvun myydyimmistä levyistä.  Sen ykköshitti You´re Beautiful nousi listojen kärkeen useissa maissa.  Brittiartistin muita tunnettuja kappaleita ovat muun muassa Goodbye My Lover, 1973 ja Carry You Home.

Blunt on saanut viisi Grammy-ehdokkuutta Yhdysvalloissa sekä voittanut muun muassa kaksi MTV Awards ja kaksi Brit Awards -palkintoa.

James Blunt julkaisi lokakuussa neljännen studioalbuminsa Moon Landing. Levyn hitti Bonfire Heart on noussut radiosoiton listakärkeen useissa maissa, myös Suomessa.

Pori Jazzin aiempia kiinnityksiä ensi kesälle ovat mm. rockin ikoni ja runoilija Patti Smith sekä hiphoptähti Mac Miller.

Lipunmyynti käynnissä

Uudistuvan Pori Jazzin pääkonsertit järjestetään ensi kesänä 17.–19.7. Lipunmyynti on jo käynnistynyt, ja myynnissä on 57 euron hintainen avoin lippu, joka käy Kirjurinluoto Arenalle minä tahansa päivistä. Avoin lippu on myynnissä ainoastaan 31.12. asti. Pori Jazzin normaalin päivälipun hinta on 70 euroa.

Pori Jazz julkaisee lisää artisteja talven aikana. Kirjurinluodon eri lavoilla nähdään päivittäin 12–14 eri artistia tai bändiä. Ne kaikki pääsee kokemaan saman päivälipun hinnalla.

www.porijazz.fi