02.06.2022

”Internetin hypetetyin jazz-duo” täydentää Pori Jazz -ohjelmistoa

Pori Jazzin pääkonserttien ohjelmisto torstaina 14. heinäkuuta on täydentynyt, kun DOMi & JD Beck on vahvistanut esiintymisensä Kirjurinluodossa.

Kosketinsoittaja DOMi Lounan ja rumpali JD Beckin yhtyettä on kutsuttu muun muassa ”internetin hypetetyimmäksi jazz-duoksi”. Parivaljakko tapasi musiikkialan messuilla vuonna 2018, ja yhteisiä jamisessioita seurasi pian pitkäaikaisempi yhteistyö.

DOMi & JD Beck on noussut maailmankuuluksi musiikkifanien intoilun kohteeksi YouTuben ja sosiaalisen median kautta, kuten nykyaikaan kuuluu. Nuorten muusikoiden julkaisemilla videoilla paiskaavat kättä humoristinen yleisote, virtuoosimaiset soittotaidot ja musiikillisella kikkailulla kyllästetyt kappaleet, mutta pinnan alla piilee myös äärimmäistä lahjakkuutta ja näkemyksellisyyttä.

Anderson .Paakin uusi levymerkki julkaisee DOMi & JD Beckin debyyttialbumin yhteistyössä Blue Note -levy-yhtiön kanssa tänä kesänä. Yhteistyökumppaniensa joukkoon duo voi laskea myös muun muassa Thundercatin, Ariana Granden ja Mac DeMarcon.

DOMi & JD Beck korvaa torstain 14.7. ohjelmistossa Moses Sumneyn, joka on joutunut perumaan tulevia keikkojaan ja samalla esiintymisensä Pori Jazzissa.

Pori Jazzin pääkonserttien ohjelmisto on nyt valmis ja lavakohtaiset aikataulut julkaistu. Festivaali järjestetään Porin Kirjurinluodossa 8.–16. heinäkuuta.

Pori Jazz Festival

Festivaalin sivuille

Lisää aiheesta

06.06.2022

Pori Jazzin viralliset jamit Kehräämössä 13.–16.7.

Pori Jazz -festivaalin viralliset jamisessiot järjestetään tänä kesänä Kulttuuritehdas Kehräämössä. Liput jami-iltoihin 13.–16.7. ovat nyt myynnissä Ticketmasterissa. Jami-isäntänä Kehräämössä toimii trumpetisti Mikko “Gunu” Karjalainen, joka on urakoinut vastaavassa roolissa lukuisilla Pori Jazz -festivaaleilla. Kehräämön housebandissa soittavat…

Lue lisää

01.06.2022

Pori Jazzin pääsymaksuton ohjelma julkaistu

Pori Jazzin ohjelmistossa jälleen runsaasti pääsymaksutonta koettavaa Heinäkuussa järjestettävä Pori Jazz -festivaali tarjoaa jälleen tänä vuonna runsaasti pääsymaksuttomia konsertteja. Jazzpuiston alueella Porin Kirjurinluodossa kuullaan 8.–16.7. useita kymmeniä konsertteja, joihin kaikkiin on vapaa pääsy. Pori Jazzin…

Lue lisää

31.05.2022

Pori Jazzin aikataulut julkaistu – kesän uutuutena OP-lava

Pori Jazzin pääkonserttien päiväkohtaiset aikataulut on julkaistu. Kesän uutuus Kirjurinluodon konserttipuistossa on OP-lava, joka on yksi kolmesta pääkonserttien esiintymislavasta. Pori Jazzin pääkonsertit järjestetään torstaina 14., perjantaina 15. ja lauantaina 16. heinäkuuta. Musiikki soi tuttuun tapaan…

Lue lisää