02.06.2022

”Internetin hypetetyin jazz-duo” täydentää Pori Jazz -ohjelmistoa

Pori Jazzin pääkonserttien ohjelmisto torstaina 14. heinäkuuta on täydentynyt, kun DOMi & JD Beck on vahvistanut esiintymisensä Kirjurinluodossa.

Kosketinsoittaja DOMi Lounan ja rumpali JD Beckin yhtyettä on kutsuttu muun muassa ”internetin hypetetyimmäksi jazz-duoksi”. Parivaljakko tapasi musiikkialan messuilla vuonna 2018, ja yhteisiä jamisessioita seurasi pian pitkäaikaisempi yhteistyö.

DOMi & JD Beck on noussut maailmankuuluksi musiikkifanien intoilun kohteeksi YouTuben ja sosiaalisen median kautta, kuten nykyaikaan kuuluu. Nuorten muusikoiden julkaisemilla videoilla paiskaavat kättä humoristinen yleisote, virtuoosimaiset soittotaidot ja musiikillisella kikkailulla kyllästetyt kappaleet, mutta pinnan alla piilee myös äärimmäistä lahjakkuutta ja näkemyksellisyyttä.

Anderson .Paakin uusi levymerkki julkaisee DOMi & JD Beckin debyyttialbumin yhteistyössä Blue Note -levy-yhtiön kanssa tänä kesänä. Yhteistyökumppaniensa joukkoon duo voi laskea myös muun muassa Thundercatin, Ariana Granden ja Mac DeMarcon.

DOMi & JD Beck korvaa torstain 14.7. ohjelmistossa Moses Sumneyn, joka on joutunut perumaan tulevia keikkojaan ja samalla esiintymisensä Pori Jazzissa.

Pori Jazzin pääkonserttien ohjelmisto on nyt valmis ja lavakohtaiset aikataulut julkaistu. Festivaali järjestetään Porin Kirjurinluodossa 8.–16. heinäkuuta.

Pori Jazz Festival

Festivaalin sivuille

Lisää aiheesta

15.05.2024

Pori Jazz: Lokkilavalla Kasimir ja Sara Bee

Pori Jazz tarjoaa yhteistyössä Satakunnan Osuuskaupan kanssa pääsymaksutta Lokkilavalla keskiviikkona 17.7. ikärajattoman konserttikokonaisuuden, jossa esiintyvät kello 18:00 Kasmir: AMK Dropout 10v. R&B-vaikutteisen popin mestari Kasmir teki läpimurtonsa vuonna 2014 debyyttialbumillaan ”AMK Dropout”, jolta lohkaistu hittisingle…

07.05.2024

Pori Jazzin iltakonsertit Cafe Pori Jazzissa

Kirjurinluodon idyllisen Cafe Pori Jazzin iltaohjelma kesän Pori Jazzia varten (12.–20.7.) on valmistunut. Ravintolapaviljongin ympäristöön rakennetaan festivaalin ajaksi aiempien vuosien tapaan laaja tapahtuma-alue, jossa esiintyvät muun muassa Lauri Haav, Ege Zulu ja Sara Siipola. Cafe…

30.04.2024

Elektronisen popmusiikin legenda Kraftwerk tulee Pori Jazziin

Saksalainen Kraftwerk-yhtye konsertoi Kirjurinluodon konserttipuistossa lauantaina 20. heinäkuuta. Kraftwerkiä pidetään yleisesti suunnannäyttäjänä ja pioneeriyhtyeenä, joka on eniten vaikuttanut elektronisen popmusiikin kehitykseen ja suosioon. Kraftwerk kehitti jo 1970-luvulla elektronisen äänimaiseman, jossa kohtaavat tarttuvat melodiat, selkeä rytmi…