11.05.2021

Ilmoittautuminen Tampereen Teatterikesän oheisohjelmistoihin on avattu!

Tampereen Teatterikesän festivaaliviikkoa vietetään tänä vuonna 2.–8. elokuuta. Pääohjelmiston esitysten ja TelttaLab-konserttien ohella festivaalin tarjontaan kuuluvat esittävien taiteiden oheisohjelmisto OFF Tampere sekä perinteikäs kaupunkijuhla Tapahtumien Yö, jotka kumpikin rakentuvat itsenäisten järjestäjien ilmoittamista esityksistä ja tapahtumista.

Ilmoittautuminen Tapahtumien Yöhön sekä OFF-ohjelmistoon on nyt avoinna! Ilmoittautumisaika päättyy maanantaina 31.5.

Tapahtumien Yö

Tapahtumien Yö järjestetään Teatterikesäviikon torstaina 5.8.2021, ja tapahtuma tarjoaa kaupunkilaisille poikkitaiteellisia kulttuurielämyksiä aina auringon noususta yöhön asti. Tapahtumien Yöhön järjestäjäksi voivat osallistua erilaiset kulttuurialan toimijat, esiintyvät ryhmät ja taiteilijat sekä paikalliset yritykset. Vuonna 2019 mukana oli lähes sata järjestäjää ja yli 200 tapahtumaa, jotka keräsivät yhteensä mahtavat 30987 kävijää!

Ilmoittaudu mukaan Tapahtumien Yöhön tästä linkistä.

OFF Tampere

OFF Tampere on Teatterikesän ohjeisohjelmisto, joka kokoaa yhteen erilaisia Teatterikesäviikolla 2.–8.8. järjestettäviä esittävän taiteen esityksiä. OFF-ohjelmistoon voivat ilmoittautua niin ammattilaiset kuin harrastelijatkin. Järjestäjät vastaavat itse produktioidensa kuluista ja toteutuksesta sekä lipunmyynnistä, Teatterikesä puolestaan tarjoaa ryhmille monipuolisen markkinointituen ja mahdollisuuden tavoittaa uutta yleisöä. Vuonna 2019 Teatterikesän OFFiin osallistui 40 erilaista produktioita ja ryhmää, joiden esitykset keräsivät 42 000 katsojaa! Aiempien vuosien mukaan käytössä on aikaisen ilmoittautujan Early Bird -etu, joka on voimassa 16.5. asti.

OFF-ohjelmistoon pääset ilmoittautumaan tästä.

Tarjoamme kaikille ilmoittautuneille ajankohtaista tietoa kesän tapahtumien koronarajoituksista ja neuvoja turvallisen tapahtuman järjestämiseen. Tervetuloa mukaan rakentamaan Teatterikesän ohjelmaa!