31.07.2014

Ilmoittautuminen Helsingin juhlaviikkojen Taiteiden yön Open Stagelle on alkanut

Taiteiden yönä 21.8. kuka tahansa voi nousta esiintymislavalle ja paljastaa piilevät kykynsä. Helsingin juhlaviikot järjestää jo kolmantena vuonna peräkkäin Open Stage –tapahtuman, jonka estradilla taitojaan voivat esitellä vaikkapa nykytanssiryhmät, nokkahuiluduot, runonlausujat, räppärit, miimikot tai marssiorkesterit. Open Stage sijaitsee Juhlaviikkojen KoeHelsinki-festivaalialueella Kansalaistorilla. Juhlaviikot kutsuu yhtä hyvin aloittelijat kuin ammattilaisetkin — taiteenlajista riippumatta — Open Stagelle mukaan.

Open Stagella on ohjelmaa Taiteiden yönä klo 17-23.30. Yksittäiselle esiintyjälle varattu esiintymisaika on 15 minuuttia. Mukaan voi ilmoittautua Juhlaviikkojen verkkosivuilla www.helsinginjuhlaviikot.fi/openstage. Ilmoittautumisaikaa lomakkeen kautta on pe 8.8. asti. Jos esiintyjäksi haluavia on paljon, lavalle pääsevät arvotaan. Puolet Open Stagen esiintymisajoista jaetaan paikan päällä jonotusperiaatteella.

Tarkemmat tiedot: www.helsinginjuhlaviikot.fi/openstage

Taiteiden yö on Helsingin juhlaviikkojen suurin kaupunkitapahtuma, johon osallistui vuonna 2013 n. 50 000 kävijää. Taiteiden yötä vietetään tänä vuonna torstaina 21.8.2014.

Taiteiden yön ohjelmaa voivat tehdä taiteilijat, järjestöt, yhteisöt tai yksityiset ihmiset. Kaikille avoin ja maksuton ilmoittautuminen osoitteessa helsinginjuhlaviikot.fi/taiteidenyo. Tapahtumansa Taiteiden yöhön voi ilmoittaa ti 19.8.2014 asti.

 

***
Helsingin juhlaviikot järjestetään 15.-31.8.2014.

Twitter: @Taiteiden_yo
#taiteidenyö