04.04.2016

Iitin musiikkijuhlat vierailee Taidekeskus Taarastissa: piknik-konsertti musiikkijuhlaviikon alkajaisiksi

Aiemminkin vierailukonsertteja mm. Järvenpään Ainolassa järjestänyt Iitin musiikkijuhlat lähtee tulevana kesänä visiitille Taidekeskus Taarastiin. Romanttinen piknik-konsertti käynnistyy Taarastin ulkolavalla sunnuntaina 12.6. klo 14. Esiintyjinä ovat Iitin musiikkijuhlien taiteellinen johtaja Laura Mikkola, piano, Pedro Hietanen, harmonikka ja Tuomas Ylinen, sello.

Lahden Nastolassa sijaitsevan Taarastin kesänäyttely 2016 esittelee yhdeksän ajankohtaista kuvataiteilijaa Carolus Enckellistä ja Kaarina Kaikkosesta Ville Andersoniin ja Noora Geageaan. Esillä on grafiikkaa sekä valokuva- ja videotaidetta. Piha-alueella on Enni Kömmistön ja Miina Äkkijyrkän veistoksia.

Ovet 12. kesäkuuta avautuvat klo 12. Silloin yleisön on mahdollista paitsi ostaa konserttiliput päästä nauttimaan näyttelyistä, luonnosta Pikku-Kukkasen rannassa ja Taarastin ravintolan piknik-antimista. Ennakkolipunmyynti alkaa Tiketissä 1.4. Lipun hinta on 20 euroa; alle 16-vuotiailla on vapaa pääsy. Hinta sisältää taidenäyttelyn.
Iitin musiikkijuhlat järjestetään 15. – 18.6.

Lisätietoja:

www.taidekeskustaarasti.fi

www.iittifestival.fi