29.07.2011

Iiro Rantalan konsertoi Oulunsalo Soissa kahtena päivänä: Hailuoto-konsertin lisäliput nyt myynnissä

Ensi viikon lopulla alkavalla Oulunsalo Soi -festivaalilla kuullaan pianisti Iiro Rantalaa kahdessa eri konsertissa. Tiistaina 9. elokuuta Rantala soittaa kappaleita keväällä ilmestyneeltä ensimmäiseltä soololevyltään, joka on saanut loistavat arvostelut sekä kotimaassa että ulkomailla. Lost Heroes -konsertti on nimensä mukaisesti omistettu jo edesmenneille musiikin sankareille ja esikuville Sibeliuksesta Pekka Pohjolaan ja Bill Evansista Pavarottiin. Oulunsalon nuorisoseurantalon konsertissa on luvassa melankoliaa, sielukkuutta – ja ehkä herkintä Iiroa ikinä. Konsertti-isäntänä toimii FCG Finnish Consulting Group.

Keskiviikkona 10. elokuuta perinteisen ja suositun Hailuoto-päivän alkajaisiksi vietetään Iltapäivää Iiron kanssa Luotokeskuksessa. Rantalan isännöimässä kamarimusiikkikonsertissa kuullaan teoksia aina Mozartin kamarihiteistä ranskalaiseen uusklassistiin Jean Francaixiin. Sokerina pohjalla kuullaan Rantalan viime vuonna Sysmän Suvisoitolle säveltämä ”Gigi”, Trio pianolle, viululle ja klarinetille. Rantalan kanssa kamarimusiikkiteosten äärellä tunnelmoivat viulistipariskunta Minna Pensola ja Antti Tikkanen sekä alttoviulisti Atte Kilpeläinen ja kansainvälisistä vieraista englantilainen klarinetisti Matthew Hunt. Hailuotopäivän konsertti-isäntänä toimii Oulun seudun ammattikorkeakoulu.

Pienten tilojen konsertteihin kannattaa kiirehtiä!

Luotsihotellissa järjestettävän Iiro Rantalan konsertin liput hupenivat nopeasti. Nyt konserttiin myydään lisälippuja Lippupalvelun myyntipisteistä ja verkkokaupasta (www.lippupalvelu.fi). Luotsihotelli on yksi Oulunsalo Soin intiimeistä konserttitiloista, joissa yleisöpaikkoja on rajoitetusti.

Myös Muhoksella Terttu Jurvakaisen Galleriassa järjestettävään Eka kerta jotain sanoo -konserttiin ja Sympaalin asemalla Oulunsalossa järjestettävään Keep In Touch -konserttiin on lippuja vain rajoitetusti.

Etusivu