07.05.2014

Huvilassa kuullaan Sami Yaffan sekä Rikun ja Tunnan suosikkiyhtyeitä maailmalta

Helsingin juhlaviikkojen Huvila-teltan Sound Tracker -konsertin ohjelma on vahvistunut. Torstaina 21.8. Huvilassa kuullaan brasilialaista Sibaa sekä serbialaista KALia. Monipuolinen muusikko Sergio Veloso eli Siba on vaikuttanut Brasilian vaihtoehtomusiikin piireissä 1990-luvulta lähtien ja uudistanut koko maan musiikkikulttuuria. KAL Serbiasta on mustalaismusiikkia ja Balkan-punkia parhaimmillaan. Yhtye on mm. kiertänyt nimekkäiden newyorkilaisyhtyeiden Gogol Bordellon ja Mad Juanan kanssa Yhdysvalloissa.

Esiintyjät ovat musiikin monitoimimiehen Sami Yaffan ja maailmanmatkaajien Rikun ja Tunnan suosikkeja. Huvilan ilta koostuu kummankin yhtyeen konsertista sekä illan isäntien kertomuksista.
Sound Tracker –ilta Huvila-teltassa
to 21.8. klo 19.00
Esiintyjät: Siba (Brasilia), KAL (Serbia)
Isännät: Riku ja Tunna, Sami Yaffa

Liput toimituskuluineen alkaen 37,50 euroa

Lippupalvelun verkkokauppa www.lippupalvelu.fi
Lippupalvelu, puh. 0600 10 800 (1,98 euroa/min + pvm) ma-la klo 8-21, su 8-18.
Helsingin juhlaviikkoja vietetään 15.-31.8.2014.

Huvila-teltta on Juhlaviikkojen oma tapahtumapaikka, ainutlaatuinen tila konserttisalin ja tavanomaisen festivaaliteltan väliltä. Arkkitehti Roy Mänttärin suunnittelema kokonaisuus on pystytetty vuodesta 1995 vuosittain Eläintarhantielle, Hakaniemen Tokoinrantaan, festivaalin ajaksi. Huvilan ohjelma — herkistä konserteista riehakkaisiin klubi-iltoihin — rikastuttaa Helsingin musiikkielämää. Erityisesti Huvila tunnetaan vahvasta maailmanmusiikin tarjonnastaan sekä entuudestaan tuntemattomampien artistien esittelystä. Vuosien varrella Huvilassa ovat esiintyneet mm. Radiohead, Cesaria Evora, Marc Ribot, Laurie Anderson & Lou Reed, Wilco, Hugh Masekela, Yoko Ono & Thurston Moore.

Twitter: @Juhlaviikot
#juhlaviikot

www.helsinginjuhlaviikot.fi