02.03.2020

Helsinki Festival: Huippupianisti Jeremy Denk korvaa Daniil Trifonovin Musiikkitalon konsertissa 24.8.

Amerikkalainen huippupianisti Jeremy Denk tunnetaan monipuolisena lahjakkuutena, jonka esityksissä on ajatusta ja syvyyttä. Juhlaviikoille Denk tuo resitaalin, johon hän on ammentanut inspiraation Marcel Proustin romaanisarjasta Kadonnutta aikaa etsimässä – ohjelman, joka heijastelee teoksen keskeisiä teemoja ja intohimoja. Konsertissa kuullaan kappaleita Schumannilta, Chopinilta, Adèsilta, Rzewskiltä ja Beethovenilta. Denk ei pyri kokonaisuudella vähempään kuin tutkimaan ajan ulottuvuuksia ja löytämään musiikillisen valaistumisen.

Jeremy Denk on yksi Yhdysvaltain tunnetuimmista ja arvostetuimmista pianisteista. MacArthur Genius -palkittu Denk tunnetaan myös visionäärisenä musiikista kirjoittajana ja ohjelmasuunnittelijana.

Jeremy Denk, piano
Musiikkitalo, konserttisali
Ma 24.8. klo 19.00
Liput käsittelykuluineen alk. 43,50–74 / 22,50–28 €

Lue lisää ja osta liput »
Huom: konsertti korvaa Daniil Trifonovin peruuntuneen konsertin. Trifonovin konserttiin ostetut liput kelpaavat sellaisenaan Denkin konserttiin. Trifonovin konserttiin ostetun lipun voi myös halutessaan palauttaa Ticketmaster Suomen myyntiehtojen mukaisesti. Katso lippujen palautusohjeet täältä. Liput on palautettava viimeistään 30.3.2020.

 

Helsingin juhlaviikkoja juhlitaan 20.8.–6.9.2020. Koko ohjelma julkistetaan ja lipunmyynti käynnistyy huhtikuussa.