12.02.2010

Huikea seikkailu Laajavuoren metsässä – Ronja Ryövärintytär Jyväskylän Kesään

Jyväskyläläinen ammattiteatteri Teatterikone valmistaa Jyväskylän Laajavuoreen Astrid Lindgrenin rakastetun klassikon Ronja Ryövärintytär. Metsäseikkailun ensi-ilta on 14.7.2010 Jyväskylän Kesässä.

”Astrid Lindgrenin Ronja Ryövärintytär on valloittava tarina kaikki esteet voittavasta ystävyydestä. Toistensa kanssa nujakoivien ryöväreiden lapset Ronja ja Birk tutustuvat seikkailuja täynnä olevassa metsässä ja huomaavat, että siellä ei ole viisasta olla yksin tai vihoissaan toisen kanssa. Monista vaikeuksista huolimatta lapset pysyvät uskollisina toisilleen ja ystävyydelleen ja onnistuvat viimein murtamaan jopa isiensä välille kasvaneen ikijään.”
Aila Lavaste, ohjaaja

Perinteisen kesäteatterin sijaan yleisö vaeltaa näyttelijöiden mukana koko näytelmän ajan Laajavuoren metsässä. Luonto kasvaa osaksi esityksen keskeistä sisältöä aivan kuten se on Lindgrenin kirjassakin. Katsojat kulkevat yhdessä näytelmän henkilöiden kanssa ja jakavat heidän ilonsa, surunsa ja pelkonsa

Ronja Ryövärintytär – Metsäseikkailua esitetään 14.7.–8.8.2010 välisenä aikana 31 kertaa. Kerrallaan yleisöön mahtuu noin 60 henkilöä.

www.teatterikone.fi/ronja
www.jyvaskylankesa.fi

Ronja Ryövärintytär – Metsäseikkailu 14.7.-8.8.2010 Laajavuori
Kesto on n 1,5 h/ Ikäsuositus 6 v
Liput 16/12 €, perhelippu 47 €
www.lippu.fi

Jyväskylän Kesä järjestetään 13.-18.7.2010.

Etusivu