05.08.2014

Hotel California -puistokonsertti Pyhäniemen kartanossa

Pyhäniemen kartanon PYHÄNIEMI 2014 –taidetapahtuma huipentuu jälleen suurkonserttiin kartanon juhlavalaistussa puistossa.

Hotel California –konsertissa lauantaina 9.8. klo 20:00 esiintyvät Jore Marjaranta, Kim Lönnholm ja Sinfonia Lahti rytmiryhmällä vahvistettuna. Konsertin johtaa Jarkko Kiiski ja konsertissa kuullaan Eaglesien ja Billy Joelin musiikkia suurelle orkesterille sovitettuna. Konsertti-illan Special Guest Star on Diandra.

Kartanon portit avataan konserttipäivänä yleisölle klo 15:00, ja konsertti päättyy noin klo 23:00.

Kartanon puistosta on mahdollista ostaa illallisannoksia, virvokkeita, viiniä ja shampanjaa klo 15:00 alkaen.

Konserttilipun hintaan sisältyy tutustuminen PYHÄNIEMI 2014 –kuvataidenäyttelyyn. Näyttelyn tämän kesän Klassikkotaiteilija on Reidar Särestöniemi, aikansa tunnetuin lappilainen taiteilija. Särestöniemen lisäksi näyttelyssä on esillä teoksia 17 nykytaiteilijalta sekä kootusti Lapin taiteilijaseuran jäseniltä.

PYHÄNIEMI 2014 –kamarimusiikkisarja järjestettiin kesä-/heinäkuussa. Kamarisarjan kirkko- ja illalliskonserteissa esiintyivät muun muassa Meta4 -jousikvartetti, sopraano Johanna Rusanen-Kartano, basso Mika Kares, Apocalyptica-sellisti Perttu Kivilaakso ja näyttelijä Hannu-Pekka Björkman.

Kamarimusiikkisarjan taiteellinen johtaja on oopperalaulaja Lilli Paasikivi ja puistokonsertin taiteellinen vastaava muusikko Jarkko Kiiski.

Lipunmyynti

California –konsertin liput myy Lippupiste; konserttiliput alkaen 59,50e (sis. palvelumaksun).

Lippuja voi ostaa verkkopalvelusta www.lippu.fi, puhelinmyynnistä 0600 900 900 (1,98e/min+pvm) klo 7:00-22:00 sekä Lippupisteen myyntipisteistä (mm. useat tavaratalot ja kaikki R-kioskit). VIP-paketit myy Lippupisteen ryhmämyynti www.lippu.fi/lounge, puh. 0600 413 144 (2e/min+pvm).

Konserttilippuja myydään myös ovella.

Pyhäniemen kartano Hollolassa on kulttuurihistoriallisesti Suomen arvokkaimpia kartanomiljöitä. Vuosisadan vaihteen herraskartanotunnelman voi aistia empiretyylisessä kartanossa, jota kehystää vehmas englantilaistyylinen puisto ja lehtomaisema Vesijärven rannalla. Kiehtovan historiansa lisäksi Pyhäniemen kartano on tullut tunnetuksi viime vuosikymmeninä ennen kaikkea taidekartanona.