28.06.2011

Hip hop -artisti Lupe Fiasco on Pori Jazzin uusin kiinnitys

Festivaalille myyty 30 000 lippua ennakkoon

Pori Jazzin artistitarjonta täydentyy vielä yhdysvaltalaisella hip hop -artisti Lupe Fiascolla. Hänen uusin albuminsa Lasers nousi ilmestymisviikollaan viime maaliskuussa Yhdysvaltojen myydyimmäksi levyksi.

Lupe Fiasco nostetaan usein Jay-Z:n ja Kanye Westin rinnalle hip hopin kärkinimiin. Myös Lupe Fiascon aiemmat studioalbumit Food & Liquor ja The Cool ovat olleet myyntimenestyksiä.

Lupe Fiasco esiintyy Porissa LP46!-konserttiteltassa lauantai-iltana 16. heinäkuuta.

Pori Jazzin lippujen ennakkomyynti on edennyt odotetusti. Kirjurinluoto Arenan lauantain konserttiin (16.7.) on mennyt yli 13 000 lippua. Konsertissa esiintyvät mm. naislaulajat Angeligue Kidjo, Dianne Reeves ja Lizz Wright sekä maailman kuuluisimpiin laulajiin ja lauluntekijöihin kuuluva Elton John.

Kirjurinluodon konserttipuiston avajaiskonserttiin torstaina 14. heinäkuuta on myyty ennakossa noin 7 000 lippua. Konsertissa esiintyvät mm. brittiläisen soulin uusi laulajatähti Rumer, trumpetisti Randy Breckerin ja saksofonisti Bill Evansin tähdittämä Soulbop-kokoonpano sekä legendaarinen laulaja Tom Jones yhtyeineen.

Kirjurinluodon konserttiin perjantaina 15. heinäkuuta on myyty noin 4 500 lippua, konsertissa esiintyvät mm. flamencoa ja hip hopia yhdistelevä Ojos de Brujo sekä latinalaisen popin suurnimiin kuluva Ricky Martin.

Pienemmistä konserttipaikoista ja jazzklubeista Cafe Jazz on myyty loppuun festivaaliviikon loppupäivinä 13.- 16. heinäkuuta.

46. Pori Jazz –festivaali pidetään 9.-17.7.2011.

http://www.porijazz.fi