02.07.2024

Helsingin oopperakesä: Celia Muñoz on ensimmäinen Suomessa esiintyvä America’s Got Talent -finalisti

Helsingin oopperakesä -festivaali ylpeänä julkistaa, että maailmankuulu vatsastalaulaja Celia Muñoz saapuu Suomeen esittämään hämmästyttävän ja ainutlaatuisen shownsa. Muñoz on hurmannut yleisönsä ympäri maailmaa ja saavuttanut mainetta niin America’s Got Talent -finalistina kuin Espanjan Talent -kilpailun voittajana. Näyttelijä ja koloratuurisopraano Celia Muñoz on opiskellut Sibelius-Akatemiassa oopperalaulua, mutta tulee nyt esittämään ensimmäistä kertaa Suomeen palkitut varieteenumeronsa. Hän nousee lavalle Aleksanterin teatterissa elokuussa.

Taikuutta ja oopperaa uudella tavalla

Celia Muñoz tunnetaan uniikista kyvystään yhdistää klassinen oopperalaulu, taikuus ja vatsastalaulaminen. Hänen häikäisevät esityksensä ovat vanginneet katsojat eri puolilla maailmaa. Voitettuaan Espanjan Talent-kilpailun ja menestyttyään America’s Got Talent -kilpailussa 2022 hän sai kiinnityksen Las Vegasiin, jossa hän esiintyi viime syksyyn saakka. Nyt on myös suomalaisyleisöllä mahdollisuus nähdä tämä maailmanluokan show ja kokea ventrilokvismitaidetta.

Ainutkertainen ilta

One Night Only -konsertti, joka nähdään Helsingin oopperakesä -festivaalilla kahdesti 17.8. kello 14 ja 18.8. kello 18 on ainutkertainen ilta  täynnä yllätyksiä, huumoria ja mestarillista musiikillista lahjakkuutta. Maailmankuulun vatsastalaulaja Celia Muñoz’n lisäksi konsertissa esiintyy kaksi televisiosta tuttua kasvoa.

Laura Ruusumaa voitti tämän vuoden The Voice of Finland -laulukilpailun ennätysäänin. Kilpailussa hän esitti suvereenisti kappaleita Celine Dionista Mozartin Yön kuningattaren aariaan ja sai sekä tuomarit että yleisön hullaantumaan taidoillaan ja tulkintakyvyillään .

Jorma Uotinen on yksi suomalaisten rakastamista kansallisaarteista ja suuri yleisö tuntee hänet mm. persoonallisena “Tanssii tähtien kanssa” tuomarina. Hänen voimakas karismansa ja sensuelli tumma lauluäänensä vangitsevat konsertissa katsojan.

Pianistina One Night Only -konsertissa soittaa musikaali- ja oopperalaulajien luottopartneri Marko Hilpo.

Greta Tuotannon tuottama Helsingin oopperakesä on kokeelliseen musiikkiteatteriin ja oopperaan keskittynyt festivaali, joka tunnetaan laadukkaasta ohjelmistostaan ja monipuolisista esityksistään. Helsingin oopperakesä festivaalia on järjestetty vuodesta 2020 ja se on Helsingin juhlaviikkojen ystäväfestivaali.

Lisätietoja ja lipunmyynti

Helsingin oopperakesä -festivaali järjestetään 15.8.-1.9.2024 Helsingin Aleksanterin teatterissa. Celia Muñozin esitykset 17.-18.8. ovat yksi festivaalin kohokohdista, ja liput One Night Only konsertteihin  ovat nyt myynnissä Lippu.fi.

Helsingin oopperakesä -festivaali

Helsingin oopperakesä on vuosittain järjestettävä festivaali, joka tuo yhteen kokeellisen musiikkiteatterin ja oopperan ystävät. Festivaali tunnetaan innovatiivisista esityksistään ja tarjoaa matalan kynnyksen tutustua erilaisen musiikkiteatterin ja oopperan maailmaan. Tänä kesänä nähdään toistakymmentä eri esitystä festivaaliviikkojen aikana.

Festivaalin sivuille

Lisää aiheesta

24.06.2024

Helsingin Oopperakesä on turvallisen tilan festivaali

Greta Tuotanto ja Helsingin oopperakesä on sitoutunut luomaan turvallisen ja inklusiivisen tilan kaikille festivaalin osallistujille. Ooppera- ja musiikkikenttää viimeaikoina puhuttaneen uutisoinnin myötä Greta Tuotanto ja Helsingin oopperakesä haluavat kannanottona nostaa esiin pyrkimyksensä näyttää suuntaa ammattimaisille,…

23.05.2024

Atte Kilpinen Helsingin oopperakesä -festivaalin 2024 suojelijaksi

Greta Tuotannon järjestämä Helsingin oopperakesä / Helsinki Contemporary Opera Festival saapuu neljännen kerran Aleksanterin teatteriin 15.8.-1.9.2024. Tämän Suomessa ainutlaatuisen tapahtuman suojelijana toimii tänä vuonna Atte Kilpinen. Atte Kilpinen on koreografi, tanssitaiteilija ja Kansallisbaletin ensimmäinen solistitanssija, joka on Turusta lähtöisin ja työskennellyt ympäri…

02.04.2024

Helsingin oopperakesä -festivaalin 2024 ohjelmisto julki

Greta Tuotannon järjestämä Helsingin oopperakesä / Helsinki Contemporary Opera Festival on joka kesän mieleenpainuva kulttuurisukellus uuteen musiikkiteatteriin ja oopperaan. Festivaali järjestetään Aleksanterin teatterissa neljännen kerran 15.8.-1.9.2024 ja se on Suomessa ainutlaatuinen tämän taidemuodon teoksia ja…